Look-a-like (Få frisurer som…en eller anden kendt)

Look-a-like (Få frisurer som…en eller anden kendt)
De kendte har det med altid at have flot, skinnende og sundt hår at se på, men hvordan kan du opnå deres flotte hår? Dette kan virke som en uoverskuelig opgave, men så længe en frisure ikke kræver, at du gror 10-20 cm længere hår, er meget muligt. Først og fremmest vil det være en god ide at tage en snak med din frisør, om det kunne være muligt at få samme frisure, som den kendte person du nu har udset dig. Her er det vigtigt at din frisør vurderer, at det er noget som vil klæde dig. Står du og overvejer en kort frisure, er det vigtigt, at denne passer til din ansigtsform, og hvem er bedre til at vurdere dette end din frisør. Står du tilsvarende med et ønske om at gå fra den ene ende af farveskalaen til den anden, vil frisøren igen kunne give dig råd og vejledning. Både om farven vil klæde dig, og om hvordan du bedst og hurtigst muligt når det ønskede resultat. Det kan være farligt at fortryde, for håret vokser kun fra 0,9 til 1,2 cm på en måned. Ender du med at fortryde den farve du har ladet dig inspirere af fra den kendte person, kan det lige ledes tage lang til at komme tilbage til din gamle hårfarve, og da farve slider rigtig meget på håret. Så for meget farve i håret, kan få det til at se trist og livløst ud, hvilket de kendtes aldrig gør på den røde løber. Din frisør kan ligeledes gøre dig klog på, om den frisure du ønsker vil kræve meget arbejde HVER dag. De kendte ligner typisk millioner på den røde løber, og der bliver sjældent taget billeder af dem i deres hverdag. Derfor kan det være svært at vurdere, hvordan en bestemt frisure vil se ud, uden du skal bruge en time hver morgen på badeværelset, og desuden vil brug af både føntørre og glatte- eller krøllejern hver dag skade dit hår. Det bedste råd bliver nok en gang at rådføre dig med din frisør. Her anbefales det at du tager flere billeder med at din frisure. Farvenuancen kan bl.a. varierer en smule, og find gerne billeder af frisuren fra både for- og bagfra, så kan din frisør få detaljerne med.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 30. november 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...