Mænd – lån lidt fra kæresten

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Mænd – lån lidt fra kæresten

Står du i en absolut nødsituation, hvor du er løbet tør for cremer og andre sager, som vil kunne sætte prikken over i’et? Så er der intet galt i, at låne lidt fra kæresten. Din bedre halvdel har formentlig godt styr på skønhedspleje til både hud og hår. Du vil med garanti blive pænere, og bare rolig – du kommer ikke til at dufte af tøs ;-))

Derfor er det helt okay…

Selvom de fleste mænd nok vil påstå, at de sagtens kan nøjes med en hårvoks, lidt tandpasta og en deodorant, så er det nu ikke helt dumt, at udvide sin horisont en smule.

Din kærestes skønhedsprodukter fylder formentlig alligevel 90% af opbevaringspladsen i badeværelset; så udnyt situationen og lad ikke kun hendes beautyprodukter være en gene for dig, men i stedet en stor fordel.

Hendes ansigtscreme

Der er selvfølgelig forskel på kvinde- og mandehud, men vi deler dog behovet for beskyttelse og fugt. Gode cremer kan være dyre, så styr lige lysten, inden du dypper klør fem ned i krukken med creme. En klat på størrelse med en lillefingernegl burde være nok. De fleste gode cremer er ekstra drøje og kan derfor række langt.

Nupper du lidt for meget af hendes creme, vil huden begynde at skinne fedtet eller i værste fald blive klistret.

Bottom of line; hendes cremer virker også for dig. Til trods for, at de nok ved første snus dufter lidt feminint, når du lige stikker næsen helt ned i krukken, men frygt ej – duften bliver ikke hængende på dig hele dagen.

Din kæreste vil nok opdage, at du har lånt lidt af hendes creme, når hun ser forskellen på din hud. Men som den gentlemen du selvfølgelig er, kan du jo så passende blot købe en ny til jer.

Hendes øjencreme

Er du vågnet op ved siden af kæresten og straks udbrudt; “ej hvor ser du altså bare godt ud” – til trods for, at hun var ude dagen før, kom sent hjem og egentligt burde have poser under øjnene på størrelse med sorte affaldssække? Så får du her hendes hemmelighed; øjencreme!

Øjencreme er bestemt ikke en livsnødvendighed, men omvendt kan den virkelig være en lifesaver dagen derpå. Hvis du er typen, der vågner op med poser under øjnene, mørke rander eller måske blot gerne vil undgå rynker omkring øjnene, før du bliver gammel, så kan det klart anbefales!

Igen, øjencreme er drøjt i brug, så snup kun en lille smule. Skulle du selv blive inspireret til, at investere i din egen; så er udvalget stort.

Hendes shampoo

Shampoo gør håret rent og dufter herligt. Deler i badeværelse har du helt sikkert allerede tidligere lånt lidt af hendes shampoo; da den alligevel stod på gulvet i badet.

Igen, igen, igen… Hvis shampooen ikke er et gængs supermarkedsbrand, men derimod en dyr frisørshampoo – så bør du, på hendes vegne, være lidt nærig med dråberne. Du kan selvfølgelig også investere i din egen shampoo...

Hendes skrubbecreme

Skrubbecreme, eksfoliering eller peeling… kært barn har mange navne, men lad dig ikke snyde – det er 3 navne for samme produkt. En lille hurtig gennemgang af produktet; med en god skrubbecreme kan du fjerne de døde hudceller og udrense tilstoppede porer, som i øvrigt kan udvikle sig til urenheder. Gør dette til et ugentligt låne-ritual og oplev hvordan din hud vil se både friskere og ikke mindst pænere ud.

Følg instruktionen på produktet og husk så lige, at følge op med et lag (af hendes) fugtighedscreme. Har du mod på selv, at investere i et kit der kan give dig samme effekt? Så køb en bunke helt old school vaskeklude, som du vasker ansigtet med hver aften. Husk, at skifte den ud et par gange om ugen.

Hendes deodorant

De mande-deodoranter vi kender, er ofte parfumeret med en kraftig, og gerne ofte sprittet friskfyr-duft, der har det med at dominere ens duftbillede hele dagen. Her kommer tricket!

Din kæreste vil helt sikkert hellere dufte af sin parfume frem for sin deodorant. Derfor vælger de fleste kvinder, at købe en duftneutral deodorant. Så hellere dufte af ’ingenting’ med kærestens deodorant og måske flotte dig lidt med et pift af din gode mandeparfume, som ellers kun tages frem på date nights…

3 ting, som du IKKE bør røre

Det kan være en god idé, at låne lidt fra kæresten i ny og næ. Der er dog også et udvalg af helt sikre ting, som du bør bevæge dig langt uden om. 3 ting, som du faktisk slet ikke bør overveje, at låne fra hendes sortiment af beauty produkter.

+1 Den helt dyre creme, olie & serum

Undgå for alt i verden, at bevæge dig i nærheden af hendes dyre creme, olie eller serum. Gå generelt set blot uden om alt der ser dyrt ud, hvor navnet er skrevet med guldbogstaver, hvor krukken vejer mere end dine håndvægte eller i den helt anden grøft; har et meget minimalistisk look. Dette er absolut no-go!

+2 Selvbruner

Denne er lidt både og… Lidt kulør er super godt og en god selvbruner, er klart bedre end en tur i solariet. Så lad dette punkt omhandle ’hvis uheldet er ude’ og du får byttet om på (hendes) fugtighedscreme og (hendes) selvbruner. Grib hendes skrubbecreme og gå så i gang. Du må dog nok hellere indstille dig på et par dage med lidt ekstra kulør.

+3 Alt med glimmer

Lad det stå.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 02. januar 2020.