Min favorit krøllecreme til styling og pleje er...

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Min favorit krøllecreme til styling og pleje er...

Jeg elsker krøller og det ekstravagante look man kan skabe med den rigtige krøllecreme. Jeg har selv krøller og mener selvfølgelig fuldt ud, at jeg kan kalde mig ekspert på området og dermed besidder en del viden om bl.a. krøllecreme. Jeg har prøvet en stor del af de forskellige krøllecremes varianterne på markedet og jeg har fundet mine favoritter…

Krøllecreme er et must-have!

Krøllecreme er et must-have til krøllet hår Der findes utroligt mange forskellige varianter af krøllecreme og det ene produkt efter det andet lover guld og grønne skove. Dog er det et fåtal af de varianter på markedet, som besidder alle de egenskaber jeg selv har efterspurgt.

Jeg ønsker én krøllecreme, som kan pleje mine krøller, style mine krøller, tilføre shine til mine krøller og ikke mindst give et resultat der varer ved og ikke forsvinder i løbet af dagen. Det kan være mange krav, men det er faktisk lykkedes mig og finde 2 varianter af krøllecreme, som formår og leve op til mine forventninger og krav.

Krøllecreme fra Sexy Hair

Curly Sexy Hair Curling Creme er navnet på Sexy Hair’s svar på den perfekte krøllecreme. Denne krøllecreme er i og for sig helt ideel, men den mangler lidt det plejende element. Dvs. at den skal suppleres med en god hårkur under hårvasken.

Det er ikke alle krøllecremer der tilfører håret ekstra fugt, det gør denne. Det at krøllecremen tilfører lokkerne ekstra fugt kan være en altafgørende faktor til forebyggelse af krus i håret.

Denne krøllecreme er perfekt til styling af et normalt og kraftigt krøllet hår. Krøllerne får tilført struktur og bliver defineret på en god måde. Resultatet bliver altid godt, holdbart og det fungerer altid. Så kort sagt er Curly Sexy Hair Curling Creme et sikkert valg til dig, som ønsker en krøllecreme der altid støtter dig i dine ønsker og idéer om den perfekte styling af lokkerne.

Krøllecreme fra Trevor Sorbie (Favoritten!!)

Trevor Sorbie 18-MEA Longer Hair Curl Cream er navnet på Trevor Sorbie’s svar på den perfekte krøllecreme. Denne krøllecreme opfylder alle de 4 krav jeg havde stillet til den perfekte krøllecreme. Plejeniveau, stylingeffekt, tilføre glans og give krøllerne et holdbart resultat. Disse faktorer er vigtige for mig selv, som har krøller fra naturens side.

Tidligere har jeg skulle starte med og krølle mine naturlige krøller med et krøllejern for bagefter og tilføre min krøllecreme, men det behøver jeg ikke med denne variant. Jeg fordeler krøllecremen i håndfladerne og klemmer den ind i håret. Det giver et helt fantastisk resultat!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 12. februar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 25. december 2014.