Mix din egen voks der holder i regnvejr

Mix din egen voks der holder i regnvejr

🥇Dagens tilbud på hårvoks

-75%

IdHAIR Dusty Bronze Hair Wax 100 ml (Note Date)

"IdHAIR Dusty Bronze Hair Wax er en skøn clay voks, som er det perfekte valg til dig med et kort hår. Denne voks giver et stærkt hold, hvilket gør at man kan holde sit look hele dagen. Voksen..."

25 kr.
99 kr.
Der findes ikke noget værre end hårvoks der skylles ud af håret når regnen står ned. Der findes mange tips og tricks til, at holde på hårvoksen i håret – men her får du det ultimative tip! Den danske sommer anno 2011 har mildest talt været elendig. Regnen har stået ned stort set hver dag og vi har tilmed slået rekord for antal millimeter regn i mange år. Men til trods for det utroligt varierende og til tider triste sommervejr i Danmark, skal håret selvfølgelig stadigvæk ’fungere’. Jeg har afprøvet en del forskellige muligheder i håb om, at de hver især har kunnet give mig muligheden for, at beholde hårvoksen i håret. Jeg har afprøvet hårspray i håb om, at lakken vil forsegle håret – men uden held. Jeg har afprøvet diverse gele varianter alene og i sammenblanding med en traditionel voks, men lige så uden held. Jeg synes virkelig, at jeg har forsøgt en del forskellige metoder, men uden rigtigt at få succes.

Bland din favorit voks med ID Hair Dusty Bronze

Så jeg holder mig til metoden der virker! Brug en clay voks ligesom ID Hair Dusty Bronze og miks den med din almindelige voks. En kombination af ID Hair Dusty Bronze og din egen voks sikrer, at frisuren forbliver ’intakt’ og ikke forsvinder i regnvejret. Fælles for samtlige af ID voks varianterne er, at de er vandbaseret. Grunden til at ID Hair Dusty Bronze 'binder' til hårstråene, men samtidig går under betegnelsen vandbaseret er, at den kræver vand og sæbe at vaske ud igen. Derfor kan du lave tricket med, at mikse ID Hair Dusty Bronze med din egen favorit voks - og dermed bevare effekten fra denne i håret selv når det regner eller du sveder. Frisk på flere voks-opskrifter? Se flere bland-voks-opskrifter lige her. Effekten ved, at mikse din egen favorit voks med f.eks. ID Hair Dusty Bronze vil selvfølgelig ændre sig. Du kan derfor prøve dig frem og der er mange variabler, som du kan forsøge dig med. Ikke mindst blandingsforholdet, som kan afgøre styrke, effekt, shine og alt det andet man elsker sin egen favorit voks for. Men prøv dig frem og miks med ID Hair Dusty Bronze hver gang vejrudsigten melder regn, byer eller for den sags skyld skybrud…!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...