MK Olie – Olie og juice fra Maybritt Krewald

Cf
Din guide
Camilla, frisør
MK Olie – Olie og juice fra Maybritt Krewald
MK Olie er det nye sort! Dette er produktet, som gang på gang omtales i diverse månedsmagasinerne. Maybritt Krewald leverer med MK olie forædling, visdom og styrke med et skønheds- og velværesystem. En række produkter, som benytter rene energier uden tilsætning af skadelige syntetiske stoffer eller kemikalier. MK Olie er udviklet med tanke på den miljø- og ikke mindst sundhedsbevidste forbruger. En forbruger der værdsætter et produkt af høj kvalitet, der kan være medvirkende til, at genoprette ens ungdommelige udseende og ikke mindst udstråling, helt uden brugen af forarbejdelsesteknikker, som går ud over miljøets integritet. MK Olie er kort sagt; spiselige, højkvalitets økologiske luksusolier og ekstrakter, baseret på planter. Produktet retter sig mod både den indre og ydre krop. Blot en lille dosis MK olie om dagen er alt der skal til for at man kan drage fordel af produktets velvære-fremmende egenskaber. Produkterne, pure oils og aronia, er gennemprøvede gennem historien og nænsomt høstet fra jorden. MK Olie vil fremme din naturlige balance og personlige tiltrækningskraft. Du kan bl.a. købe MK Olie online

Hvad er MK Olie?

MK olie er fremstillet af en række olier, som vi i forvejen kender fra andre produkter, men her i en helt anden dosering. MK Olie indeholder bl.a. kæmpenatlysolie i en sådan mængde, at du ikke finder det i et andet tilsvarende produkt på markedet. Kæmpenatlysolie har en balancerende effekt på hormonsystemet når det kommer til humør, smerter, hormonbalance og områder med eksem. Kæmpenatlysolie er en aktiv fedtsyre. Herudover indeholder MK olie også hybenkemeolie. Dette er dog ikke en olie, som vi kender fra andre produkter. Denne olie er dog yderst værdifuld når det kommer til heling af hud med pigmentpletter, solskader samt tør og fedtet hud pga. hormonubalance. Grunden til, at vi ikke kender hybenkemeolie fra andre produkter er, at det er en forholdsvis dyr olie. Olien anvendes derfor kun i små mængder til eksklusive specialbehandlinger. MK olie indeholdende denne olie kan også anvendes udvortes. Den kan påvirke akne samt ar fra operationer. Endnu en olie, som MK olie er indeholdende er egyptisk sortkommenolie. Dette er en af hovedingredienserne i produkterne fra Maybritt Krewald. Sortkommenolie indeholder over 150 forskellige næringsstoffer, som direkte kan hjælpe til med, at hæmme allergisk besvær i hud, hårbund, mave-tarm og luftveje. Olien understøtter ligeledes hormonbalancen ved hud- eller kropsbehandling. Styrisk græskarkerneolie i mandelolien er kendt for sin forebyggende effekt ved prostataproblemer samt hjertekar-problemer. Samtlige olier, som er indeholdende i den populære serie af MK olie er selvfølgelig jomfruolier af første presning. Olierne er tilmed mærket med det økologiske KRAV-mærke. Dette er den strengeste økomærkning i Europa.

MK Olie – skønhed i et shot!

Du kan være helt sikker på, at der i MK olie ikke er sparet på de ellers dyre kvalitetsolier – hvilket gør, at man hurtigt vil føle en forandring på kroppen. Dette gælder både for dem der i forvejen indtager essentielle olier og nytilkomne forbrugere. Olierne er med andre ord terapeutiske olier i og med, at de indeholder mere end blot den rigtige kombination og mængde af essentielle fedtsyrer – produkterne er ganske enkelt et redskab til dig, hvorpå, at du kan forbedre og optimere din krop. En ting, som du kan være helt sikker, på når det kommer til MK olie er, at der ikke er sparet på de effektive olier. Hverken når det kommer til mængde eller kvaliteten af disse!
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. juni 2015.