Nyd sommeren med sol, strand, pool og smukt hår

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Nyd sommeren med sol, strand, pool og smukt hår
Der er intet værre end man er på ferie og ens hår tørrer ud, får en uønsket nuance eller mister sit smukke look. Der er kort sagt for langt til frisøren hvis det skal reddes. Du må derfor selv hjælpe det lidt på vej.

Del en flaske kildevand med håret.

Derhjemme har du formentligt altid en halvliters plastflaske med kildevand i nærheden af dig – det bør du også have på ferien. Du vil altid have lidt vand ved hånden når du har brug for væske, men samtidig er du klar til og hoppe i vandet… Alt andet lige vil ethvert hår udtørre i solens bagende varme stråler og her vil specielt spidserne blive udtørrede, triste og livløse. Tørt hår hungrer efter fugt og suger alt væske til sig. Hopper du i poolen vil lokkerne suge klorvandet til sig – og du vil få en uønsket nuance i håret. Hopper du i havet vil lokkerne alt andet lige suge saltvandet i sig. Ved og fugte lokkerne inden du dypper dem i enten klor- eller saltvand vil du opnå sundt hår – som hverken er udtørret eller med en ’forkert nuance’. Del derfor en flaske kildevand med lokkerne og fugt dem inden du hopper i vandet.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 13. juni 2012.