NYHED: Gold Volume Spray

Cf
Din guide
Camilla, frisør
NYHED: Gold Volume Spray
GOLD Volume Spray – baseret på helt ny teknologi og volumengivende ingredienser. Termisk beskyttende Volume Spray, som hjælper dig med at opnå det ypperste resultat, når du ønsker fantastisk volumen og fylde til dit hår. Nærer og plejer håret med lækre naturlige ingredienser som bl.a.:
  • Hydrolyseret Hvedeprotein: Bevarer fugtigheden i håret, har styrkende og blødgørende egenskaber samt giver fylde.
  • Hydrogeneret Ricinusolie: En vegetabilsk voks, som giver hold og glans til håret. Olien (Rinus Communis) indeholder en bred vifte af mineraler og fedtsyrer, som er afgørende for at få et stærkt og sundt hår.
  • Copolymerer: Danner en tynd hinde på håret, der hæmmer hårets evne til at absorbere fugt og dermed hjælper med at holde frisurens form.
Indeholder et flerlags UV-beskyttelsessystem, som giver langvarig UV-beskyttelse og skærmer håret mod de skadelige virkninger fra solen. Anvendelse: Sprayes på fugtigt hår, sektion for sektion fra rod til spids, og føntør derefter håret, hvorved der opnås størst mulig fylde.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 27. oktober 2014.