Olaplex Guide: Læs frisørens guide til Olaplex behandling

Olaplex Guide: Læs frisørens guide til Olaplex behandling

🥇Dagens tilbud på olaplex

"Olaplex Salon Intro Kit 3 x 525 ml Sættet indeholder: 1 x Olaplex NO 1 Bond Mulitiplier 525 ml - Professionelt salonbrug 2 x Olaplex NO 2 Bond Perfector á 525 ml - Professionelt salonbrug 1 x..."

2895 kr.
4995 kr.

Olaplex guide

Olaplex er efterhånden et buzzword inden for hårpleje og beauty. Du har sikkert stødt på fænomenet via sociale medier som Instagram og Facebook. Det kan også være, at din foretrukne frisør har talt positivt om det. Sidder du dog stadig tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring, hvad Olaplex er, hvad det koster, hvordan det anvendes og så videre, så kan du få svar her. Vi guider dig nemlig igennem det hele.

Kort og godt om Olaplex

Olaplex bliver af mange forhandlere markedsført som et genopbyggende mirakelmiddel eller en genopbyggende mirakelkur. Det lyder måske for godt til at være sandt, men faktisk oplever mange kvinder en mirakuløs effekt.

Det centrale spørgsmål er; hvad er Olaplex?

Det er en behandling / kur, der kan reparere porøst og skadet hår. Du skal vælge denne behandling til fordel for andre, idet du med Olaplex er sikret et sundere og stærkere resultat, der ikke aftager kort tid efter brug. Olaplex kan ved hjælp af de indeholdende molekyler genoprette ødelagte salt- og svovlforbindelser i håret. Med denne hårkur vil du ikke opleve, at dit hår bliver blødt efter endt behandling. Til gengæld kan du glæde dig over, at håret bliver stærkere, hvilket ofte er målet med en hårkur.

Hvad siger eksperterne om hårkuren?

Olaplex er efterhånden blevet testet af rigtig mange eksperter – bestående af både frisører og skønhedsbloggere. Selvom effekten er individuel, så viser det sig, at stort set alle eksperter er enige i deres dom af kuren. Magasinet Liv har f.eks. lavet en test i samarbejde med Mette Bundgaard, der kan konkludere, at Olaplex har en rigtig god virkning mod skadet hår.

Frisøren, Christina Kruse Davidsen, kan også bekræfte, at Olaplex virker – og det virker rigtig godt. Du kan se hendes vurdering af produktet via youtube.com.

Vi siger ikke, at man altid kan stole på eksperterne, men når så mange, uafhængigt af hinanden, giver hårkuren en god bedømmelse, så er der nok noget om snakken. Derfor bør du også give Olaplex et skud.

Olaplex behandling: Sådan foregår den

Olaplex behandlingen byder godt nok på flere trin end den klassiske hårkur, men det behøves hverken at være dyrt eller tidskrævende at få sundere hår. Behandlingen består samlet set af 3 trin, hvoraf 2 af trinene foregår hos frisøren, mens det sidste trin kan klares hjemmefra.

Til behandlingen skal der bruges følgende produkter:

 • Olaplex No.1 Bond Multiplie (hos frisøren)
 • Olaplex No.2 Bond Perfector (hos frisøren)
 • Olaplex No.3 Hair Perfector (hjemme)

Da 2 ud af 3 trin foregår hos frisøren, så skal du først og fremmest finde en lokal frisør, der tilbyder den famøse Olaplex behandling. Med behandlingens store popularitet in mente burde det bestemt være muligt at finde en frisør eller to, der udbyder dette, i nærområdet.

Da både Olaplex No.1 Bond Multiplie og Olaplex No.2 Bond Perfector skal bruges af og hos frisøren, så vil vi skåne dig for en lang præsentation af disse produkter. Til gengæld vil vi gerne gøre dig klogere på det tredje og sidste produkt - Olaplex No.3 Hair Perfector.

Olaplex No.3 Hair Perfector

Olaplex No.3 Hair Perfector er det eneste produkt, som du selv skal anvende. Dette skal bruges, efter du har været til frisøren. Olaplex No.3 Hair Perfector bruges i de fleste tilfælde efter en behandling hos frisøren, men kan i princippet også agere almindelig hårkur.

Du anvender denne hårkur ved at gøre følgende:

 1. Skyl håret
 2. Tør håret (det skal være håndklædetørt ved anvendelse af produktet)
 3. Påfør midlet i håret (fra rod til spids)
 4. Lad kuren virke i 10-30 minutter (alt efter, hvor skadet dit hår er)
 5. Vask håret
 6. Afslut med shampoo og evt. conditioner

Olaplex No.3 Hair Perfector indeholder hverken sulfater, silikoner eller andre skadelige stoffer. Bemærk i øvrigt, at produktet ikke er testet på dyr. Hårkuren egner sig henholdsvis til skadet og slidt hår samt tørt hår.

Hvor ofte skal jeg anvende hårkuren?

Ligesom med andre hårkure, så er det ikke hensigtsmæssigt at overbruge produkterne. Hvad angår Olaplex No.3 Hair Perfector, så bør du som hovedregel kun bruge det én gang om ugen.

Hvad koster Olaplex behandlingen?

En komplet Olaplex behandling kan variere en smule i pris, alt efter hvilken frisørsalon man vælger. Ofte kan man få en god samlet pris på omkring 500-600 kr. Det er helt uforpligtende at indhente tilbud på frisørbehandlinger, så hvorfor ikke kontakte et par forskellige frisører i lokalområdet? Du kan som sagt også købe produkterne separat via nettet. Der er efterhånden mange forhandlere af produkterne fra Olaplex. Igen kan der være prisforskelle fra forhandler til forhandler.

Olaplex shampoo og conditioner

Olaplex serien er mest kendt for den omtalte hårkur. For et par år siden blev serien dog udvidet med to nye produkter. Her er der tale om en shampoo og en conditioner, der ligesom hårkuren genopbygger håret. Som udgangspunkt kan man bruge disse produkter hver dag. Med disse er du sikret et perfekt fugtniveau takket være de fugtgivende ingredienser. Dette vil give dig flot og sundt hår.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om Olaplex

Olaplex er en serie af professionelle hårplejeprodukter specifikt målrettet beskadiget, farvet og afbleget hår. Olaplex sikrer genopbygning af hårets struktur fra ende til anden. Når håret farves, afbleges eller varmebehandles nedbrydes salt- og svovlbindingerne i hårstråene betydeligt og håret efterlades derfor mat, kedeligt og beskadiget. Olaplex trænger ind i hårets kerne og genopbygger disse bindinger med helt op til 99%.

Skaberen bag den unikke serie er skønhedsguruen Dean Christal. I samarbejde med en af verdens førende kemikere Craig Hawker så Olaplex dagens lys!

Olaxplex No. 1 Bond Multipler er et professionelt produkt der blandes direkte i farve/blegning af frisøren.

Olaxplex No. 2 Bond Perfector er et professionelt produkt der sikrer farvens holdbarhed. Bond Perfector masseres ind i håret lige efter farvning og inden hårvask med shampoo. Lad den virke i 10 minutter. Afslut behandlingen med shampoo og balsam. Anvendes af frisøren i forbindelse med en behandling.

Olaplex No. 6 Bond Smooter er en klassisk leave-in hårkur der skal masseres godt ind i længderne og ikke skylles ud efter på førstel. Olaplex leave-in kuren besidder de samme reparerende egenskaber som de andre hårprodukter i serien.

Olaxplex No. 3 Hair Perfector er en professionelt hårkur der har en effektiv fugtgivende og genopbyggende effekt på håret. Skadet og ødelagt hår vil genfinde sin vitalitet og fremstå sundt og lækkert efter en behandling.

Olaplex No. 3 hårkuren er tiltænkt brug i privaten, som opfølgning på en salonbehandling. Hårkuren kan dog også fint anvendes uden en forudgående behandling med No. 1 og No. 2.

 1. Start ud med et håndklædetørt hår.
 2. Fordel og masser hårkuren godt ind i hårets længder.
 3. Lad hårkuren virke i ca. 10 minutter førned den skylles ud igen. Du kan med fordel lade den sidde i længere tid eftersom kuren er aktiv i hele perioden.
 4. Skyl derefter håret grundigt og vask det.

Olaplex No. 4 er en fugtgivende shampoo der reparerer, styrker og beskytter håret. Svovlbroerne i hårstråene genopbygges på bedste vis.

Olaplex No. 5 Conditioner er tiltænkt brug efter No. 4. Det er en klassisk balsam, som besidder de samme reparerende, styrkende og beskyttende egenskaber som de andre Olaplex hårprodukter.

Olaplex Bonding Oil No. 7 hårolien er den første af sin slags og adskiller sig fra en klassisk olie til håret. Olien er stærkt koncentreret, ultralet og og reparerende. Du vil derfor ikke opleve at håret tynges ved brug. Resultatet ved brug er en øget glans, blødhed og styrkede hårstrå.

Olaplex kan købes online og hos din frisør. Olaplex No. 1 og No. 2 er professionelle produkter der anvendes i salonen i forbindelse med behandling. De kan derfor ikke købes online eller hos frisøren.

Olaplex reparerer skadet eller ødelagt hår og genopretter håret oprindelige struktur på bedste vis. Behandlingen gør håret stærkere, sundere og sikrer en bedre holdbarhed af den oprindelige farve i farvet hår.

 • Reparerer skader efter kemiske behandlinger f.eks. udglatnings behandlinger
 • Reparerer slitage og skader efter hårfarvning, permanent eller afblegning
 • Reparerer skader som er forårsaget af solens skadelige UV stråler
 • Reparerer skader som er forårsaget af glattejern og andre varmeredskaber

Resultatet efter en Olaplex behandling er et mere glansfuldt og blødere hår. Man vil også opleve at håret nemmere kan kontrolleres og styles i op til flere uger efter.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. april 2020.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...