Ole Henriksen hudpleje. Køb online og spar!

Ole Henriksen hudpleje. Køb online og spar!

Ole Henriksen hudpleje. Køb online og spar!

Ole Henriksen kender vi alle. Den evige humørbombe, som formår og sprede livsglæde til enhver der måtte krydse hans vej. Ole Henriksen er en personlighed og kendis, som de fleste ikke vil være bleg for, at sige de helt vild med. Endelig en kendis, som har noget mellem ørene, samtidig med, at han formår at promovere sig selv i alle verdens medier.

Ole Henriksen. Moderne, og tilmed dansk, skønhedsguru

Den danske skønhedsguru Ole Henriksen står bag en række af verdens mest luksuriøse skønhedsprodukter. Alle som går bare lidt op i hudpleje og deres udseende kender Ole Henriksen. Hans plejeprodukter ligger i den dyre ende, men til gengæld er de utroligt drøje. Det er dermed meget små mængder man skal anvende pr. gang. Så til trods for, at man hurtigt kommer af med et par hundrede kroner for en lækker creme fra Ole Henriksen, vil den formentligt holde ligeså lang tid – som den ’normale’ du plejer og anvende.

Kigger du online kan du købe Ole Henriksen produkter til langt under butiksprisen. Ole Henriksen er født og opvokset i Danmark, men udvandrede til Hollywood i 70’erne, hvor han grundlagde sin første skønhedssalon. Ole Henriksens skønhedssalon fik hurtigt en fast kundekreds og var ofte velbesøgt af filmstjerner og modeller fra hele verdenen.

Ole Henriksen. Cremekongens start i 90’erne og til nu

I starten af 1990’erne lancerede Ole Henriksen sin egen serie af luksuriøse skønhedsprodukter. Hudplejeprodukterne fra Ole Henriksen har siden sin lancering opnået stor international anerkendelse og vundet et hav af priser for sine fantastiske egenskaber. Ole Henriksen skønhedsprodukterne er et must-have for enhver der elsker sit udseende og kun ønsker de bedste skønhedsprodukter.

Udgangspunktet for samtlige af Ole Henriksens skønhedsprodukter er naturlige ekstrakter. Ofte er disse eksotiske ingredienser skånsomt udvundet for og bibeholde sine gavnlige effekter. Der er ingen tvivl om, at Ole Henriksen har lagt stilen for en lang række af de brands vi har set opblomstre indenfor de sidste par år.

Det er muligt og finde skønhedsprodukt fra Ole Henriksen uanset hudtype, eventuelt hudproblem eller lignende. Ole Henriksen har tænkt på alle!

  • Trut (gul label): udglatter rynker i huden.
  • African Red Tea/ ART (Pink label): Modvirker ældning/forhindrer at rynker dannes.
  • Balancing (Lilla label): Velegnet til tør/sensitiv hud.
  • Blemish Attack (Rød label): Velegnet til fedtet/akneplaget hud.
  • Normal (Orange label): Til normal hud.

Desuden findes der scrubs fra Ole Henriksen med henholdsvis blå, lilla og grønne labels, der er velegnet til alle hudtyper.

Ole Henriksen favoritter

Ole Henriksen On The Go Cleanser: En utroligt lækker rensegel, som får huden til at kvikkes op efter et varmt bad om morgenen. Den udtørrer ikke huden. Den er god til normal og en lettere fedtet hud.

Ole Henriksen Lavender Body Oil: Dette er en allround olie til alle hudtyper, som blødgør og reparerer huden. Jeg kan varmt anbefale den hvis man har været hård ved huden og har brug for et produkt, som ’dræber’ bakterierne på huden.

Ole Henriksen Pick Me Up Face Tonic: Favoritten! Denne tonic vil de fleste ikke kunne leve uden. Til dig, som gennem tiden afprøvet mange forskellige renseprodukter og tonics, men endnu ikke fundet den 'rigtige'. Den minimerer ens porer i huden og tilfører en lækker og naturlig glød.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. februar 2015.

Du vil måske også læse om...

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...
Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

Bedste Solcreme: Hvilken solcreme er bedst til børn og voksne?

af Christoffer Steenbeck, skribent & redaktør
Når de første solstråler dukker op bag de mørke skyer fra vinteren er det vigtigt at finde den bedste solcreme. Men...
Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

Økologisk Hudpleje: Guide til valg af økologiske hudpleje produkter

af Rikke, skribent & makeup artist
Bedste økologisk hudpleje Der findes efterhånden meget forskelligt økologisk hudpleje på markedet. Du...
Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

Bedste Rejseføntørrer: Frisørens guide til valg af mini føntørrer

af Katja, skribent & frisør
Bedste rejsehårtørrer Det kan være svært at finde plads til den almindelige hårtørrer i kufferten...