Orofluido Beauty Elixir. Den populære olie til håret.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Orofluido Beauty Elixir. Den populære olie til håret.

Orofluido Beauty Elixir er et produkt ud af et par stykker fra serien Orofluido. Olie til håret, indeholdende Argan olie, er på kort tid blevet et utroligt populært hårplejemiddel. En god olie til håret gør det muligt og blødgøre hårstråene samt tilføre en utrolig flot glans til lokkerne.

Orofluido Beauty Elixir. Derfor er den populær.

orofluido Beauty Elixir er en skønhedseliksir, som fungerer utroligt godt i alle hårtyper. Orofluido olien tynger ikke det enkelte hårstrå og du kan derfor anvende den i selv fint hår. Olien tørrer hurtigt ind i håret og efterlader det blødt, glansfuldt og smukt. Orofluido Beauty Elixir absorberes hurtigt i lokkerne og efterlader ikke hårstråene fedtede. Olien har en lækker aromatisk duft af ambre kombineret med vanilje. Duften tager dig på en rejse til et fantastisk duftunivers med et moderne orientalsk udtryk.

Orofluido Beauty Elixir er olien til håret, som du ønsker og tilføre en ekstrem glans og lækker blødhed.

Orofluido Beauty Elixir. Fordele ved olien.

Orofluido Beauty Elixir har mange fordele, som alle er værd og bemærke. Du får her en liste over de fordele, som adskiller denne olie til håret fra andre Argan olier.

  • Absorberes hurtigt i det enkelte hårstrå
  • Tilfør i lokkerne og opnå blødt, glansfuld og ekstra medgørligt hår
  • Lækker duft af vanilje og ambre

Skal der nævnes én negativ ting ved Orofluido Beauty Elixir er det, at den fantastiske duft forsvinder i løbet af dagen. Har man først duftet til Orofluido Beauty Elixir vil man ikke anvende andre olier til håret.

Orofluido Beauty Elixir kan anvendes i både tørt og vådt hår. Anvendes Orofluido olien i tørt hår vil man opnå bløde og lækre lokker. Anvendes Orofluido olien i vådt hår vil det være muligt og reducere tørretiden med op til 80 % hvis det føntørres efterfølgende.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 15. maj 2012.