Orofluido hårkur til tørre lokker

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Orofluido hårkur til tørre lokker

Orofluido hårkur kan redde vinterhåret!

Vinteren er lige om hjørnet og det er for de fleste ofte lig med tørre og triste lokker. Spørgsmålet er derfor ofte; hvordan undgår jeg det? Det får du svaret på lige her!

Der findes et hav af forskellige hårkure på markedet, som alle lover guld og grønne skove. En hårkur der dog skiller sig ud fra mængden er den populære orofluido hårkur. Hårkuren indeholder argan olie, som styrker håret, tilfører glans og holder lokkerne lækre bløde. Hårkuren fra Orofluido indeholder ligeså cyperus olie, som giver håret en naturlig beskyttelse mod de frie radikaler.

Det handler selvfølgelig om, at finde netop den hårkur der gør det bedst i netop dit hår. Et godt forslag er dog denne hårkur fra Orofluido! Det er utroligt populær. Hårkuren dufter af amber og vanilje - helt fantastisk duft!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. oktober 2014.