Orofluido hårpleje til alle formål

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Orofluido hårpleje til alle formål

Orofluido er med et blevet en af de bedst sælgende brands indenfor hårprodukter. Orofluido lagde ud med at skabe en olie til håret, som blev det mest omtalte, efterspurgte og solgte produkt på markedet overhovedet!

Orofluido nu også som shampoo, balsam og hårkur!

orofluido har valgt at føre deres store succes videre til et højere niveau, med flere forskellige hårprodukter under samme brand. Så fra at være et enkelt produkt er Orofluido blevet en komplet hårplejeserie med shampoo, balsam, hårkur og olie. Hårprodukterne fra Orofluido hårplejeserien er inspireret af 4.000 år gamle skønhedsritualer, som slår igennem her et par årtusinder efter!

Orofluido har formået at bevise effekten af fortidens skønhedsritualer og at hemmeligheden bag stadigvæk virker den dag i dag.

Orofluido Shampoo, renser håret skånsomt

Orofluido Shampoo dufter ligesom de andre hårprodukter i serien helt fantastisk af ambre og vanilje. Shampooen er en luksuriøs skønhedsblanding for håret, som nænsomt renser håret og efterlader det let og glansfuldt. Anvend Orofluido Conditioner efter Orofluido Shampoo.

Orofluido Conditioner, gør håret silkeblødt og glansfuldt

Orofluido Conditioner har samme skønne og fantastiske duft ligesom shampooen. Håret efterlades silkeblødt, glansfuldt og er utroligt nemt at udrede efterfølgende. Anvend Orofluido Conditioner og lad håret blive indhyllet i ren luksus! Anvend Orofluido Mask efter Orofluido Conditioner.

Orofluido Mask, reducerer statisk elektricitet og tilfører håret fugt

Orofluido Mask er med et blevet en af de mest omtalte hårkure i modemagasiner verden over. Hårkuren er en intens og yderst fugtgivende skønhedskur, som reducerer statisk elektricitet i tørt hår og reparerer ødelagte hårstrå. Hårkuren fremhæver hårets naturlige skønhed og efterlader håret smukt og glansfuldt. Orofluido Mask dufter af ambre og vanilje. Anvend Orofluido Shine Spray eller orofluido beauty elixir efter Orofluido Mask.

Orofluido Beauty Elixir, samler enderne og tilfører glans

Orofluido Beauty Elixir er det først produkt i serien fra Orofluido. Dette er en olie til håret, som tilfører det et silkeblødt touch og en ekstrem glans! Brug olien til at skabe det ekstra pift når håret er stylet eller reducer tørringstiden med føntørren ved at tilføre olien i vådt hår. Det unikke ved Orofluido olien er at det er en tørolie, hvilket vil sige at den tørrer hurtigt ind i det enkelte hårstrå og efterlader det smukt og glansfuldt!

Orofluido Shine Spray, skænker håret luminositet af rent guld

Orofluido Shine Spray minder meget om Orofluido Beauty Elixir, dog i flydende form. Shine Spray tilfører håret et luminositet af rent guld og skaber en glans du aldrig før har set. Produktet giver dig fuld kontrol over lokkerne og du undgår at få produktet direkte på fingrene. Spray olien direkte i håret og fornem den silkeagtige tekstur ligesom flydende guld. Produktet trænger hurtigt ind i det enkelte hårstrå uden at tynge det. Håret efterlades silkeblødt og smukt!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 21. februar 2015.