Orofluido. Læs alt om Orofluido hårprodukter her.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Orofluido. Læs alt om Orofluido hårprodukter her.

Orofluido er på kort tid blevet et utroligt populært brand indenfor hårprodukter – og det er ikke uden grund. Orofluido lagde ud med kun og bestå af ét produkt – Orofluido Beauty Elixir. Dette var den første ’rigtige’ olie til håret indeholdende Argan olie, som vi fik lov til og opleve i Danmark. Sidenhen har Orofluido lanceret en række andre lækre hårprodukter.

Orofluido. Ren luksus for lokkerne.

Orofluido er den perfekte serie af hårplejeprodukter til dig, som kun ønsker og bruge de bedste produkter til dit hår. Med Orofluido vil du kunne give lokkerne ekstra omsorg, fugt og pleje. Er det lidt tid siden, at din hårpragt er blevet forkælet? Så er det ved og være på tide. Lad Orofluido give dig fantastisk bløde, glansfulde og sunde lokker.

Det unikke ved alle Orofluido hårprodukterne er, at de hverken tynger håret eller givet det et fedtet look. Orofluido er dermed en helt ideel serie af hårprodukter til fint Skandinavisk hår. Ofte vil traditionelle hårprodukter tynge lokkerne og skabe et fedtet og tynget look. Dette gør Orofluido bestemt ikke.

Orofluido. Flere varianter fra Orofluido.

Orofluido lagde ud kun med et produkt – orofluido beauty elixir . Sidenhen har mærket lanceret en række mindst ligeså fantastiske hårprodukter, som besidder stortset de samme egenskaber. Orofluido har taget serien op på næste niveau ved og gøre serien komplet med shampoo, balsam, hårkur og ikke mindst de 2 fantastiske olier til håret.

Orofluido hårprodukterne er inspireret af et 4.000 år gammelt skønhedsritual. Orofluido har formået og bevise effekten af fortidens skønhedsritual og at hemmeligheden bag fortsat er fungerende den dag i dag.

Orofluido Shampoo

Orofluido Shampoo er en lækker og mild rensende shampoo, som dufter utroligt lækkert af vanilje og ambre. Shampooen er en luksuriøs blanding, som vil få lokkerne til og fremstå glansfulde og lette.

Orofluido Conditioner

Orofluido Conditioner er en lækker balsam, som tilfører ethvert hår glans. Efter håret er behandlet med balsammen fremstår det silkeblødt og er samtidig utroligt nemt og rede ud efterfølgende. Anvend Orofluido Conditioner og lad lokkerne blive indhyllet i ren luksus.

Orofluido Mask

Orofluido Mask er en lækker hårkur, som er blevet et fast artikelemne i diverse magasiner verden over. Orofluido hårkur er en intens og yderst fugtgivende skønhedskur, som reducerer krus i håret. Dertil reparerer Orofluido hårkuren ødelagte hårstrå og fremmer hårets naturlige skønhed. Håret efterlades yderst smukt og glansfuldt. Hårkuren dufter dejligt af vanilje og ambre.

Orofluido Beauty Elixir

Orofluido Beauty Elixir er det første produkt i serien af hårprodukter fra Orofluido. Olien tilfører håret et silkeblødt touch og en ekstrem glans. Olien indeholder argan olie . Brug olien i tørt og fugtigt hår. Bruges Orofluido olien et fugtigt hår vil man kunne reducere tørretiden med op til 80 %. Orofluido Beauty Elixir er en tørolie, som fugter det enkelte hårstrå uden og tynge det. Håret efterlades smukt, glansfuldt og blødt.

Orofluido Shine Spray

Orofluido Shine Spray minder mest af alt om Orofluido Beauty Elixir – dog i flydende og spray-venlig form. Oliesprayen tilfører lokkerne en ren luminositet af guld og skaber en glans, som aldrig er set før. Med denne oliespray er det muligt og genvinde fuld kontrol over lokkerne og samtidig undgå krus i håret. Spray olien direkte i lokkerne eller fornem den silkeagtige tekstur i håndfladerne. Orofluido Shine Spray er ’flydende guld’, som trænger ind i lokkerne uden og tynge hårstråene. Håret efterlades silkeblødt og smukt.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 07. maj 2012.