Orofluido Sahara. Sommerens nye skønhedsritual.

Orofluido Sahara er det nyeste produkt fra Orofluido. Orofluido er kendt for deres utroligt lækre Orofluido Beauty Elixir til håret, som har taget verden med storm. Samtlige hårprodukter fra dette brand indeholder Argan olie, som blødgør det enkelte hårstrå og tilfører håret en smuk glans.

Orofluido Sahara. Sommerens nye skønhedsritual.

🥇Dagens tilbud på orofluido

Orofluido Sahara. En lækker gylden nyhed.

Orofluido Sahara er det eneste hårprodukt, som er testet i ørkenen. Lyder det lidt for vildt? Det er faktisk sandt. Dette unikke hårprodukt er testet i vind, varme, tør luft og ikke mindst under ørkenens brændende solstråler. Disse elementer vil påvirke håret negativt, ændrer dets struktur, farve og niveau af glansfuldhed. Orofluido Sahara er svaret på dine bønner når håret skal genoprettes.

Orofluido Sahara er en tør olie spray, som beskytter håret optimalt mod solens stråler og tilfører lokkerne en uovertruffen og exceptionel glans og blødhed. Orofluido Sahara fungerer godt til alle hårtyper.

Orofluido Sahara olie spray er som det første hårprodukt nogensinde blevet testet under ekstreme forhold i Sahara-ørkenen for at sikre en maksimal ydelse ved soleksponering. Orofluido Sahara beskytter lokkernes farve, øger modstanden i hårets fibre og forebygger statisk elektricitet.

Orofluido Sahara. Lær skønhedsritualet.

Orofluido Sahara olie spray skal tilføres i håret før solbadning. Spray jævnt på tørt eller fugtigt hår for beskyttelse mod solens stråler. Påføres ellers når det er nødvendigt, specielt efter en tur i vandet hvor den tidligere påførte olie kan være skyllet ud.

Orofluido Sahara er ’make-up’ for håret og skal derfor kombineres med en god fugtgivende shampoo, balsam og hårkur. Brug Orofluido Shampoo til og rense håret og anvend derefter Orofluido conditioner eller Orofluido Mask. Kombinationen af en god shampoo og Orofluido Sahara sikrer et smukt, glansfuldt og sundt hår. For at opnå et ekstra strejf af silkeagtighed og sikre 24 timers beskyttelse, spray Orofluido Sahara i fugtigt hår og style som ønsket.

Orofluido Sahara er et ideelt hårprodukt til om sommeren, men fungerer absolut også godt resten af året. For at undgå statisk elektricitet forårsaget af ekstrem lufttørhed, både sommer og vinter, kan du anvende Orofluido Sahara på nyvasket, fugtigt hår og style som ønsket. Brugen af Orofluido Sahara kan skiftevis med Orofluido Elixir tilføre håret glans, pleje og beskyttelse hele året rundt.

Orofluido Sahara indeholder 3 naturlige olier.

Argan olie, Cyperusolie og linfrøolie. Disse lækre kostbare olier kombineret med UVA/UVB beskyttelse skabet er helt unikt og fantastisk hårprodukt. Orofluido Sahara dufter af Orofluido’s klassiske duft – vanilje og ambre. Opnå en optimal beskyttelse af lokkerne med Orofluido Sahara ved hånden.

Orofluido Sahara 150ml har en vejl. pris på 159 kr.
Bedøm denne artikel
75 stemmer, gennemsnit 4.2 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 29. maj 2012.