På udkig efter et bestemt ghd gavesæt? Vær' varsom

Cf
Din guide
Camilla, frisør
På udkig efter et bestemt ghd gavesæt? Vær' varsom

Igennem tiden har ghd glattejern lanceret en del forskellige ghd gavesæt, som altid kun er produceret i en begrænset mængde. De populære gavesæt med ghd glattejern bliver fortsat efterspurgt.

ghd gavesæt er populære!

ghd glattejern har lanceret den ene succes efter den anden og de er ofte udsolgt inden man kommer i tanke om, at man burde have købt det aktuelle gavesæt. Det resulterer ofte i, at vi her hos Hair-Blog.dk får en del forespørgsler på udgåede ghd gavesæt. Jeg kender det fra mig selv, at når man først har sat sig noget for - vil man gøre alt for at opnå det. Så hvis man ønsker sig det der helt specielle "ghd leopard gavesæt" søger man selvfølgelig nettet tyndt for at finde det. Finder du det, så undersøg forhandleren inden du bestiller det…

Pas på webbutikker der sælger ”gamle” ghd gavesæt

Er du på udkig efter det hvide ghd glattejern fra år 2008, ghd leopard sættet fra år 2009 eller måske det baby lyserøde ghd glattejern også fra år  2009 – så vær varsom når du finder det til salg…

Søger man efter en af de gamle gavesæt fra ghd glattejern, støder man ofte ind i udenlandske webshops, som tilsyneladende har stortset alle gavesæt fra ghd glattejern op igennem tiden. Man kan selvfølgelig være heldig og finde en forhandler, som rent faktisk har det specielle gavesæt man ønsker sig, men pas på. Ofte er der tale om falske ghd glattejern, som har langt fra den kvalitet man forventer af et originalt ghd glattejern.

Har du fundet det helt specielle gavesæt, som du har ringet til samtlige frisører i nærområdet og hørt om de har på lager, søgt nettet tyndt efter og nu endelig har fundet – men er i tvivl om det er et ægte ghd glattejern – så kontakt os endelig. Hos Hair-Blog.dk har vi specialiseret os i netop ghd glattejern og kan hurtigt svare dig på hvorvidt du er stødt på en webshop med ægte eller falske ghd glattejern.

Sådan opdager du webbutikker med falske ghd glattejern

Der findes et hav af websites, som desværre sælger falske ghd glattejern. ghd Scandinavia har nedsat en gruppe af dedikerede medarbejder til, at bekæmpe disse sites. De bliver fjernet fra søgeresultaterne på Google efterhånden som, at de bliver opdaget og anmeldt af ghd.

Du kan dog selv undersøge webshoppen inden du kontakter Hair-Blog.dk eller ghd Scandinavia. Her er et par punkter, som du kan bruge:

  • Er sitet på ”dansk” vil der være generelle skrivefejl og mange grammatiske fejl
  • Vær realistisk når du ser på prisen for gavesættet
  • Kan du se kontaktoplysninger på firmaet bag butikken
  • Linkes der fra sitet til ”Nike Air”, ”Canada Goose” jakker osv., så pas på
  • Indeholder domænenavnet ”ghd” er den ofte gal
  • Tjek eventuelt domænet i en whois database
  • Klik ind på ghdhair.com og tjek om butikken er godkendt forhandler

Har du først købt et ghd glattejern og er efterfølgende kommet i tvivl om dets ægthed, så kan du forsøge og registrere serienummeret på ghdhair.com. Serienummeret på ghd glattejernet finder du på ledningen og på indersiden af glattejernets ”arme”.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. februar 2015.