Pas godt på dit ghd glattejern

Pas godt på dit ghd glattejern

🥇Dagens tilbud på ghd

-84%

ghd Fixation Spray Firm Hold (U) 150 ml

"Er en hårspray der giver et fast hold til håret. Hårsprayen er også UV-beskyttende, og tilfører også ekstra shine til dit hår. "

39 kr.
239 kr.

Sådan passer du godt på dit ghd glattejern

Har du et GHD glattejern står du med et solidt førsteklasses produkt i hænderne. Hvis du passer godt på det med den omsorg og kærlighed, som det har fortjent, belønnes du med et ghd glattejern som holder mange år frem.

  • Sluk altid for dit ghd glattejern og træk stikket ud af stikkontakten efter brug. Læg glattejernet på din varmebeskyttende ghd taske eller på et stenbord. Læg det aldrig på et gulvtæppe eller lignende. ghd glattejern vedligeholdelse
  • Lad ikke varmepladerne, på dit ghd glattejern, komme i kontakt med plastikmaterialer, tekstiler eller andre varmefølsomme overflader.
  • Sørg altid for at varmepladerne og ledningen er adskilt. Lad aldrig ledningen komme i berøring med de varme varmeplader. I værste fald kan isoleringen på ledningen smelte og føre til elektrisk stød med dødelig udgang.
  • Dog har ghd glattejern en indbygget sleep-mode funktion, som sikrer at glattejernet slukker efter 30 minutter - såfremt det ikke har været i brug. Vi anbefaler dog at du aldrig går fra et glattejern, som er tændt.
  • Sørg for at varmepladerne på dit ghd glattejern er helt afkølede inden du lægger glattejernet i skuffen.
  • Undgå at sno ledningen rundt om hånden eller om selve glattejernet. Ledningen på dit ghd glattejern er 10 gange stærkere end normale ledninger, men alle ledninger kan få en løs forbindelse på et tidspunkt.
  • Hæng aldrig dit ghd glattejern i ledningen. Sørg altid for at det ligger i en varmeresistent ghd taske eller er godt beskyttet på anden vis.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 24. december 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...