Pas godt på dit ghd glattejern

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Pas godt på dit ghd glattejern

Sådan passer du godt på dit ghd glattejern

Har du et ghd glattejern står du med et solidt førsteklasses produkt i hænderne. Hvis du passer godt på det med den omsorg og kærlighed, som det har fortjent, belønnes du med et ghd glattejern som holder mange år frem.

  • Sluk altid for dit ghd glattejern og træk stikket ud af stikkontakten efter brug. Læg glattejernet på din varmebeskyttende ghd taske eller på et stenbord. Læg det aldrig på et gulvtæppe eller lignende. ghd glattejern vedligeholdelse
  • Lad ikke varmepladerne, på dit ghd glattejern, komme i kontakt med plastikmaterialer, tekstiler eller andre varmefølsomme overflader.
  • Sørg altid for at varmepladerne og ledningen er adskilt. Lad aldrig ledningen komme i berøring med de varme varmeplader. I værste fald kan isoleringen på ledningen smelte og føre til elektrisk stød med dødelig udgang.
  • Dog har ghd glattejern en indbygget sleep-mode funktion, som sikrer at glattejernet slukker efter 30 minutter - såfremt det ikke har været i brug. Vi anbefaler dog at du aldrig går fra et glattejern, som er tændt.
  • Sørg for at varmepladerne på dit ghd glattejern er helt afkølede inden du lægger glattejernet i skuffen.
  • Undgå at sno ledningen rundt om hånden eller om selve glattejernet. Ledningen på dit ghd glattejern er 10 gange stærkere end normale ledninger, men alle ledninger kan få en løs forbindelse på et tidspunkt.
  • Hæng aldrig dit ghd glattejern i ledningen. Sørg altid for at det ligger i en varmeresistent ghd taske eller er godt beskyttet på anden vis.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 05. februar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 24. december 2014.