RefectoCil. Billig farvning er øjenbryn.

Cf
Din guide
Camilla, frisør
RefectoCil. Billig farvning er øjenbryn.
RefectoCil er det farvesystem, som den professionelle stylist, make-up artist og frisør anvender til farvning af bryn og vipper hos deres kunder. RefectoCil giver en permanent farvning af bryn og øjenvipper, som holder i op til 6 uger.

RefectoCil. Professionel farvning af bryn og vipper.

Prisen for og få farvet bryn og vipper ligger ofte på 100 til 300 kr. pr. farvning. Ved og købe sine egne RefectoCil bryn og vippefarver vil man kunne farve sine øjenbryn og vipper for et par kroner. Selve farvningen med RefectoCil holder i op til 6 uger. Vælger du selv og farve dine bryn og vipper med RefectoCil vil du årligt kunne spare en del penge på farvning. Og hvem vil ikke gerne spare lidt på denne konto? Køb RefectoCil online til den bedste pris og spar samtidig turen til frisøren for og få farvet dine bryn og vipper. RefectoCil giver en professionel farvning!

RefectoCil. Så nemt er det!

Før. Fjern skånsomt alt gammel make-up fra og omkring øjnene. Vær ekstra opmærksom på vipper og bryn. De skal være helt uden og samtidig være fedtfri og tørre. Forbered bryn og vipper til farvning med RefectoCil for og opnå et optimalt resultat. Bland 2 cm RefectoCil tubefarve og ca. 10 dråber RefectoCil Oxidant. Rør blandingen sammen indtil konsistensen er cremet. Under. Farvning med RefectoCil bryn og vippefarve kræver måske lidt hjælp fra en veninde. Luk øjet og påfør RefectoCil farven på vipper eller bryn med den vedlagte farvestav. Sikrer dig, at vipper og/eller bryn er helt dækket af farven. Lad RefectoCil farven trække 5-10 minutter, afhængigt af den ønskede intensitet i farven. Efter. Efter RefectoCil farven har trukket 5-10 minutter fjernes den overskydende farve med en tør vatrondel. Fugt herefter en vatrondel med lunkent vand og rengør bryn/vipper. Hold øjnene lukkede under hele farvningen. NB! Farvetuberne kan ikke anvendes uden RefectoCil Oxidant 3 %. NB! Påfør altid RefectoCil i brynenes vokseretning. NB! Hold altid øjnene lukkede under selve farvningen.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 09. april 2012.