Sådan får du langt og fyldigt hår

Sådan får du langt og fyldigt hår
Er du ved at være træt af, at dit hår aldrig bliver længere og er det kedeligt og tyndt? Så er der hjælp at hente. Nedenfor kan du læse om, hvad du kan gøre for at få langt og fyldigt hår.

Undgå at vaske dit hår hver dag

Det er ikke sundt for håret at blive vasket hver dag. Du skal derfor prøve kun at vaske dit hår hver 2. eller 3. dag. Hvis håret bliver vasket hver dag bliver det hurtigere fedtet, men hvis du vænner håret til kun at blive vasket ca. 3 gange i ugen, så vil du opleve, at det ikke bliver fedtet før på 2. eller 3. dagen efter det er blevet vasket.

Besøg frisøren regelmæssigt

Et langt og fyldigt hår kommer ikke bare ved at lade det gro. Det er vigtigt at du regelmæssigt bliver klippet, så du kan få klippet de spaltede spidser af. Når disse spidser er klippet af styrkes hårsækkene, hvilket er med til at håret vokser. Det er en god ide, hvis du bliver klippet hver 2. eller 3. måned, så du undgår de spaltede spidser vokser sig for lange.

Børst ikke håret hver dag

Det er ikke godt for dit hår, at børste det hver dag. Det slider meget på håret, hvis det bliver redt og især hvis det er med en børste der ikke er skånsom ved håret. Så hvis du vil være god ved dit hår, så lad vær med at børste det hver dag. Lad det blot lufttørre og lad det være naturligt når du kommer ud af badet.

Brug de rigtige produkter til håret

Til et langt og fyldigt hår skal der også bruges de rigtige produkter. Find en shampoo og en balsam som passer til din hårtype. Dette kan du gøre i en af de mange webshops med hårprodukter, som har et stort udvalg af produkter til håret.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 31. juli 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...