Sådan får du det mest lige hår med føntørring!

Lær den rigtige teknik til hvordan du succesfuldt føntørrer håret så det ser ud som om det er føntørret hos frisøren!

Sådan får du det mest lige hår med føntørring!

🥇Dagens tilbud på føntørrer

  1. Start med at tilfør håret et varmebeskyttede produkt såsom GHD Thermal Protector. Konstant og vedvarende varme fra enten føntørren eller glattejernet kan forsage knækkede hårstrå og hårtab. Så husk altid at bruge et varmebeskyttende produkt i håret. Der findes mange forskellige produkter på markedet som kan beskytte håret mod varmen. De findes både i spray, gele og creme form. Tilfør produktet til håret før du bruger et varmeredskab.
  2. Del håret op i 2 sektioner, én øverst og én nederst. Begynd med at føntør den nederste sektion af hår først. Brug hårclips til holde sektionerne, du ikke føntørrer, på afstand af den sektion du arbejder i.
  3. Brug en medium størrelses rundbørste og start ved hovedbunden. Sæt hårbørsten ved rødderne og arbejd dig ud mod spidserne med både føntørrer og hårbørste, i samme tempo. Gentag processen indtil hele håret er tørt og ikke længere filtret.
  4. Når håret er helt tørt tilføres endnu et fugtgivende og varmebeskyttende produkt til håret. Husk at spidserne er ekstra skrøbelige og derfor skal være godt smurt ind i det varmebeskyttende produkt.
  5. Sæt glattejernet i stikkontakten og lad det varme op. Glid glattejernet over lokkerne for at glatte sektionerne, som ikke blev glatte fra føntørringen alene. Gentag processen i hele håret.
  6. Når du er færdig med at glatte håret kan du tilføre håret et serum som giver glans til hårstråene.
  7. Resultatet vil være et smukt, glat og stjerne godkendt hår! God fornøjelse…

Bedøm denne artikel
129 stemmer, gennemsnit 3.9 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 24. oktober 2009.