Sådan styler du håret uden at dankortet kommer på overarbejde!

Sådan styler du håret uden at dankortet kommer på overarbejde!
Hvis du ønsker et frækt og flot hår som Jessica Simpson og Jennifer Aniston er du kommet til det rigtige sted! Her er et par tips til hvordan du opnår det flotte look, uden at dankortet kommer på overarbejde og overtrækket vokser ind i himlen! Det bedste af det hele er at du ikke behøver gå til en salon får at få stylet håret, du kan gøre det hjemmefra! billigt-krollet-har 1#: Start med en hårvask. Husk altid at bruge en shampoo og balsam som passer til netop din type hår. Så hvis du har farvet hår er det vigtigt at du bruger en shampoo til farvet hår, krøllet hår skal du bruge en shampoo til krøllet hår osv. Husk at lade balsammen sidde i håret i et par minutter, før du vasker den ud. For at være sikker på at balsammen er fordelt i hele håret kan du tage kammen med i bad og rede håret godt igennem. Husk at håret er ekstra porøst når det er vådt og stærkest når det er tørt – så undgå at hiv og flå i håret med kammen. Rens håret som du normalt ville. 2#: Du har også brug for et volumengivende hårprodukt til at style håret, så husk at have både en lækker shampoo samt conditioner, men også et lækkert volumengivende hårprodukt i skabet! Der findes mange forskellige volumengivende hårprodukter på markedet. Ligesom der med shampoo og balsam findes til alle hårtyper, er det også tilfældet med volumengivende hårprodukter. Spørg eventuelt din frisør om hvilket produkt han/hun vil anbefale dig. Brug kun lidt af det volumengivende produkt da størstedelen af teknikken bag voluminøst hår ligger i hårets minimale vægt. 3#: Brug en rundbørste og løft håret op i luften imens du lader føntørrens varme følge børstens tag i håret. Du kan også kaste håret fremover og lade det hænge ned. Del håret op i et 3-4 sektioner og behandl kun en enkelt sektion af gangen. Ved at dele håret op sikrer du et ensartet look i hele håret. Dertil er det også nemmere med en mindre sektion hår end hele hårpragten på én gang. #4: Får at få flotte spiralkrøller skal du bruge et krøllejern med max 1,5 – 2,0cm i diameter. Start aldrig helt nede ved hovedbunden med krøllejernet, men altid 3-4cm væk fra. #5: Når håret er tørt og krøllet kører du dine fingre igennem håret for at separere krøllerne og skabe et flot fald. For at holde stylingen kan du bruge en hårspray med et godt hold. Husk at det skal være en aerosol hårspray og ikke en pumpespray. Ekstra tip: - Et alternativ til en volumengivende creme kunne være en volumengivende mousse. Men vær forsigtig med at tilføre for meget mousse i håret da det vil tynge håret og give en knasende og sprød lyd når man rører ved håret. - Hvis du ikke har meget tid og skal udnytte tiden bedst muligt kan du bruge varmeruller i stedet for krøllejern. Lad varmerullerne sidde i håret 15 minutter og tag dem herefter ud. Så kan du lægge makeup imens.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 6. november 2009.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...