Schwarzkopf OSIS+ Glamination

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Schwarzkopf OSIS+ Glamination

Schwarzkopf Professional er nu ude med OSiS+ Glamination, som er den første første feminine stylingserie med flydende mineraler. Produkterne giver fantastiske glanseffekter, og stærke stylingegenskaber, der bevarer bevægelsen i håret.

Bagom OSiS+ Glamination

Produkterne har en let konsistens med lysreflekterende mineraler, som giver et vægtløst og fleksibelt hold med fantastisk glanseffekt.

De fleste stylingserier fokuserer oftest på form og stærkt hold. Mange kunder med langt hår efterspørger imidlertid stylingtilbehør med egenskaber som naturlig glans, fleksibelt hold og stylingegenskaber, der skaber en naturlig følelse i håret.

Styling trend:

  • Den nye trend bevæger sig væk fra "perfektion". Den er underspillet, autentisk og naturlig.
  • Det ufærdige look. Fantastisk hår uden at virke.
  • Halvlangt til langt hår, med et let rodet og pjusket look, men stadig elegant.

Hårprodukter i OSiS+ Glamination serien

Prime Prep Spray

Påføres i fugtigt hår. De flydende mineraler, skaber et anti-statisk grundlag med fylde og glans. Beskyttende mod slitage ved gennemredning, føn, varme og UV. Forbereder håret til efterfølgende stylingprodukter. Kan anvendes som klippelotion.

Plumping Shine Mousse

Let skum med mineraler, der giver fylde, let hold og fantastisk glans uden at håret føles sprødt eller tungt. Beskytter mod UV stråler.

Smooth Polish Elixir

Bruges før føn. Den anti-frizz udglattende elixir smelter i hånden til en fløjlsblød serum, der giver blødhed og fantastisk glans uden at tynge. Påføres i tørt hår for et glat og blankt look med ekstra beskyttelse og kontrol til spidserne.

Light Glossy Holdspray

Denne fleksible hårspray med flydende mineraler, skaber et glansfuldt finish med en naturlig følelse og hold. Kan også bruges som texturizing spray og er let at rede ud.

Strong Glossy Holdspray

Denne holdspray giver et stærkt hold uden at fedte samt en fantastisk shine effekt og stærk tør fiksering.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 28. oktober 2014.