Silkedråber i hair extensions

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Silkedråber i hair extensions

Silkedråber findes i mange forskellige prisklasser og de har ofte stortset de samme egenskaber. Silkedråber kan være yderst hjælpsomme hvis du af frisøren får lagt eller selv lægger hair extensions i håret.

Derfor silkedråber

Silkedråber er blevet utroligt populære og anvendes i stor stil, som et varmebeskyttende hårprodukt, til pleje og vedligeholdelse af hair extensions. Silkedråber tilfører det enkelte hårstrå fugt, samtidig med, at de genopbygger og plejer det indefra. Silkedråber består af 17 ud af hårets naturlige 19 aminosyrer og er dermed utroligt tæt på hårets egen opbygning. Du er dermed sikret et optimalt resultat i alle typer af hår.

Silkedråber genopbygger ødelagt og skadet hår. Det enkelte hårstrå får tilført fornyet liv samt en fantastisk blødhed og glans. Udover, at have en varmebeskyttende effekt overfor stylingredskaber såsom; glattejern, føntørrer, krøllejern m.m. - så beskytter silkedråber også mod kulde og UV-stråler. Dermed bevares farven i håret, hvad enten det er farvet eller naturligt, og du sikrer optimal glød, dybde og intensitet i hårets længder.

Silkedråber i extensions

Hair extensions skal ligesom ens eget hår plejes og vedligeholdes. Det skal redes, fugtes og vaskes. Hvis du har fået lagt hair extensions i af frisøren, vil du opleve, at de holder længere hvis du anvender silkedråber. Ved at forkæle dine hair extensions med silkedråber vil de forblive bløde og glansfulde i længere tid. Dertil vil de være nemmere at udrede.

Når du anvender silkedråber i hair extensions er det yderst vigtigt, at du ikke kommer dem i hverken hæftninger, keratinen eller hvad de er sat fast med. Sikrer dig, at du kun tilfører silkedråber i længderne. Det er her de skal virke!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 05. marts 2015.