Silver Shampoo Guide: Frisørens 2020 guide til lilla silver shampoo

Silver Shampoo Guide: Læs frisørens guide til valg af lilla silver shampoo

Silver Shampoo Guide: Læs frisørens guide til valg af lilla silver shampoo

Bedste Silver shampooo i test var

Sådan udførte vi testen

Vi udfører selv vores test og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.

Vi har testet nogle af markedets absolut mest populære og bedste silver shampoo produkter. Så savner du inspiration til køb af en ny lilla shampoo eller er du måske klar på og prøve noget nyt, så skal du bare fortsætte læsningen her i vores silver shampoo guide!

Med testen her guider vi dig til den bedste silver shampoo!

1. En effektiv silver shampoo med skøn duft - BEDST I TEST

Produkttype: silver shampoo Konsistens: flydende shampoo Emballage: plasttube med låg Anmelder: Camilla
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml
👍
Bedste
i test
Hair Blog

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml test

Fudge er primært kendt for deres gode stylingprodukter, men de står også bag en lang række af effektive hårplejeprodukter. Herunder silver shampoo.

Blonde Violet Toning Shampoo er en fantastisk silver shampoo til et både naturligt lyst- og afbleget hår med triste gullige undertoner. Ønsker man at komme denne uønskede nuance til livs og genskabe et isblond look er det her vejen dertil!

De violette farvepigmenter i denne fudge shampoo eliminerer de uønskede gule og varme toner i håret. Resultatet er et køligt look!

Det er faktisk ofte nok blot med en enkelt behandling. Jeg tilbyder også hårvask med denne type shampoo i frisørsalonen, men jeg anbefaler altid at man gør det derhjemme da det kan svine en hel del qua den meget violette farve produktet har.

Silver shampoo er ikke kun til lyst og afbleget hår, men også gråt hår. Gråt hår fra naturens side eller farvet; begge dele går helt fint i spænd med denne type produkt. Vasker man gråt hår med en silver shampoo vil man opleve en mere levende og metallisk glans.

Duften fra Blonde Violet Shampoo er helt i top og ud fra beskrivelsen burde den holde i op til 24 timer. Det gør den ihvertfald også, men den nedtones selvfølgelig løbet af dagen.

Jeg har afprøvet silver shampoo fra mange forskellige brands, men den her er noget helt specielt.

Jeg vil anbefale at du fugter håret og klemmer en passende mængde produkt ud i håndfladne for derfter et påføre det i vådt hår. Massér grundigt efterfølgende og lad om muligt produktet virke i en 3-5 minutter førend det vaskes ud igen. Skyl grundigt efter en ekstra gang med varmt vand.

Den første gang med silver shampoo plejer jeg altid maks at lade det sidde 3 minutter i kunders hår og det er ligeså min anbefaling hvis man gør det derhjemme. 3 minutter; så kan man se resultatet inden man eventuelt udvider til de 5 minutter. Så kan man se hvordan håret reagerer.

OBS. Lader man silver shampoo sidde for længe i håret vil lokkerne få et violet skær. Det er jo ikke formålet med dette produkt. Så hold dig til maks 5 minutter. Frygt ej hvis ‘skaden’ allerede er sket. Det forsvinder igen efter et par hårvaske.

Derfor skal du vælge Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml

Til bekæmpelse af af gult skær i håret er det her svaret på dine bønner. Vælg denne hvis du ønsker en effektiv silver shampoo der leverer hver gang. Duften er i øvrigt også formidabel.

👍👍👍👍👍

Prissammenligning

- tilbud

Silver shampoo guide

Silver shampoo er skabt til dig, der har et naturligt ønske om, at dit blonde, afblegede eller farvede hår forbliver pænt og yndefuldt. Denne type shampoo er ikke mindst et godt valg, hvis man har erfaret, at ens hår har fået et gult skær. Her vil shampooen på en skånsom og effektiv måde kunne ophæve de gule undertoner. Dette vil efterlade dig med smukt og glansfuldt hår.

I guiden vil vi besvare alle dine hv-spørgsmål; Hvad er silver shampoo? Hvor ofte skal jeg bruge det? Hvilken shampoo er bedst? Hvordan bruges silver shampoo? Lad os tage hul på den egentlige guide.

Hvad er silver shampoo?

Først og fremmest skal du være bekendt med, at silver shampoo går under forskellige navne. Det kaldes bl.a. for lilla shampoo og sølv shampoo. Uanset hvilket navn der bliver anvendt, så er det centrale, at shampooen har til formål at lysne håret og fjerne uønskede undertoner. Du har måske fået lidt gule eller orange undertoner pga. sollys, saltvand, afblegning eller noget helt fjerde. I sådanne tilfælde vil du kunne komme problemet til livs med den særlige shampoo.

Du skal investere i silver shampoo, hvis du ønsker at bibeholde hårets lyse, fine og kølige farve. Selvom shampooen i de fleste tilfælde kaldes silver shampoo, så er det ikke sølv, men derimod lilla pigment, der går ind og neutraliserer de gule pigmenter. Derfor bliver shampooen også kaldet for lilla shampoo af rigtig mange. Lilla pigment er effektivt mod gule pigmenter, idet lilla og gul er hinandens modpoler og derved ophæver hinanden. Om man forstår det tekniske eller ej, så er én ting sikker; det virker!

Hvilken silver shampoo skal jeg vælge?

At vælge den helt rette silver shampoo er lettere sagt end gjort. Der er nemlig rigtig mange gode muligheder. I de gængse beautyblade har du helt sikkert stødt på nogle testvindere, men du kan ikke være sikker på, at disse produkter også er de rette for dig. Op til flere individuelle faktorer afgør nemlig, hvad der er det rette for netop dig og dit hår.

Det lette valg vil nok være at vælge en silver shampoo fra det mærke, du normalt køber shampooer og andre hårprodukter fra. Der er dog ingen garanti for, at dette mærke er det bedste, når det kommer til denne type shampoo tilegnet blond hår.

For at vælge den rette silver shampoo bør du lægge vægt på følgende kriterier:

 • Pris
 • Farveintensitet
 • Duft
 • Egenskaber

Du kan helt sikkert godt finde en billig silver shampoo, men er det nu også den bedste? Det finder du kun ud af ved at fokusere på alt ovenstående. En shampoo bør aldrig vælges på baggrund af en enkeltstående faktor.

Fremhævede shampooer til blond hår

Da der er forskel på hår og på personlige ønsker og præferencer, så er det noget nært umuligt at pege på én silver shampoo, der vil fungere for alle. I stedet for at pege på én vil vi derfor fremhæve nogle udvalgte shampooer, der målt på kvalitet, funktionalitet og duft bør falde i de flestes – og måske også din – smag.

Mangler du den perfekte shampoo til dit blonde hår, så kig med god grund nærmere på følgende produkter:

 1. Fudge silver shampoo - Clean Blonde
 2. BC Bonacure silver shampoo - Colour Freeze
 3. Sachajuan silver shampoo
 4. Löwengrip silver shampoo - Blonde Perfection
 5. Björn Axén silver shampoo - Cool Silver

For mere personlig vejledning kan du med fordel spørge din frisør, hvad hun anbefaler til dit hår. Hun kender trods alt dit hår bedre end de fleste. Alternativt skal du bare prøve dig frem.

Korrekt brug af silver shampoo

Det er ikke raketvidenskab at bruge silver shampoo. Alligevel er der nogle få ting, man skal have sat sig ind i inden brug. Vi bringer nedenfor en trin-for-trin-guide til at bruge shampooen:

 1. Ifør dig et par gummihandsker (farven kan godt sætte sig)
 2. Gør dit hår vådt
 3. Fordel og masser shampooen ind i håret og hovedbunden
 4. Skyl shampooen ud med varmt vand
 5. Fordel balsam i håret
 6. Skyl balsamen ud med varmt vand
 7. Tør dit hår (undgå brug af hårtørrer for at minimere slid)

Har dit hår brug for lidt ekstra pleje, kan du også gøre klogt i at bruge en proteinrig og fugtgivende hårkur. Denne hårkur skal lige have lov til at trænge ind, inden du gør yderligere. Lad den gerne sidde i mindst 10 minutter for det bedst mulige resultat.

Hvor ofte bør jeg bruge min silver shampoo?

Det korte svar er; brug shampooen efter behov – altså når du oplever gule eller orange skær. Der er delte holdninger til, hvor ofte man bør bruge silver shampoo, men de fleste kan nikke genkendende til, at daglig brug af shampooen ikke er sundt. Bruger du det for ofte, så risikerer du, at dit hår tager skade. Som udgangspunkt bør du holde dig til at bruge det 1 gang om ugen.

Bruger du ofte silver shampoo, og oplever du ingen eller ringe effekt, så bør du kigge efter en ny shampoo. Manglende effekt kan dog også skyldes forkert brug af produktet.

Hvor længe skal jeg lade shampooen sidde?

En meget udbredt misforståelse er, at resultatet bliver bedre, desto længere tid shampooen sidder i håret. Lader man midlet sidde i for længe, så risikerer man faktisk, at håret får et enten blåt eller lilla skær.

Når det kommer til trækketid, så er det nødvendigt at tage højde for individuelle faktorer. Hvor længe shampooen skal sidde i afhænger nemlig af, hvor slidt dit hår er, hvor kraftige dine gule undertoner er, og hvor høj farveintensiteten i shampooen er. Har du f.eks. valgt en silver shampoo med lav farveintensitet, så skal (kan) shampooen trække længe. Du kan desuden bruge shampooen mere hyppigt.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 18. april 2020.

Silver shampooo vi har testet:

 1. Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml
  1 Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 250 ml - BEDST I TEST
  👍👍👍👍👍
  3,7

Du vil måske også læse om...

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...