Skab prinsesse krøller med ghd glattejern

Cf
Din guide
Camilla, frisør
2 min læsning
Skab prinsesse krøller med ghd glattejern

Et ghd glattejern er et fantastisk styling tool, som kan meget mere end blot glatte håret på traditionel vis. Vidste du f.eks. at du med et ghd glattejern kan lave krøller? Krøller som vil være en ægte prinsesse værdig? Du får her en simpel og overskuelig guide til hvordan du kan skabe de smukkeste krøller med dit ghd glattejern ved hånden.

Krøl håret med dit ghd glattejern

Man skal starte et sted og man kan ikke være verdensmester til alt fra starten af. Jeg vil derfor råde dig til, at afprøve følgende teknik et par gange inden du står og skal i byen eller lignende. På denne måde bliver man bedre og tilmed hurtigere når de perfekte krøller skal fremtrylles inden den store bytur etc. :-))

  1. Del håret op i 5 sektioner – 2 foran, 2 bagpå og 1 i toppen.
  2. Start med de 2 bagerste sektioner, derefter de 2 forreste og slutteligt toppen.
  3. Del hver sektion op i x-antal totter, som du tager én af gangen.
  4. Ta’ én tot og hold den ud fra hovedbunden. Sæt dit glattejern på totten ca. 2-3 cm fra hovedbunden.
  5. Twist håndleddet 180 grader og kør dit ghd glattejern ud langs tottens længde.
  6. Slip dit tag om glattejernet når du kommer ud for enden og lad krøllen falde ned.
  7. Ønsker du en fast krølle kan du vikle den varme tot rundt om fingerspidsen og dermed give den ekstra form.

Ekstra tips til perfekte krøller

De fleste frisører vil gennem tiden opleve kunder, som ønsker håropsætninger til bryllupper, konfirmationer osv. Derfor vil din frisør med sikkerhed kunne guide dig i den rigtige retning hvis du selv ønsker, at blive krølle-ekspert! Vidste du forresten, at mere end 70 % af de danske kvinder - på den store dag - har krøller på den ene eller anden måde i håret?

Du vil selv løbende udvikle dine egne tips og tricks når du arbejder med krølle-teknikken. Du får dog lige et par med på vejen. Mit bedste tip vil dog være, at investere i et godt glattejern til formålet. Det skal kunne varmes jævnt op på varmepladerne og ikke have kolde områder!

Tip #1: Hastigheden kan afgøre hvor ’stram’ krøllen bliver efter end styling. Jo langsommere du kører dit ghd glattejern gennem håret når det krølles, des strammere og mindre krøller opnår du. Omvendt vil du få løsere krøller hvis du kører glattejernet hurtigt gennem håret.

Tip #2: Ligesom hastigheden, man kører glattejernet gennem håret med har en betydning for den endelige krølle, har mængden af hårstrå du styler af gangen ligeledes en betydning. Vælger du at krølle en større sektion af hår på én gang - vil krøllen blive løsere og større. Vælger du derimod en lille mængde af hårstrå - vil du omvendt få en fastere og mere defineret krølle.

Tip #3: Red aldrig håret efter du har krøllet det med dit ghd glattejern. Skal du absolut røre ved din frisure efterfølgende bør du holde dig til, at kramme krøllerne. Når du har krøllet håret med glattejernet kan du vikle krøllen om fingeren og dermed give den et ekstra kraftigt krøl.

At krølle håret med et ghd glattejern en nemt som en leg. Kast dig trygt ud i, at skabe flotte og forførende krøller – som er en ægte prinsesse værdig.

Oprindeligt udgivet 03. februar 2015, opdateret mange gange siden
Du vil måske også læse om...
Stjæl tøsernes hårpudder
Indlæg

Stjæl tøsernes hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det... Læs mere
Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder
Indlæg

Guide: Undgå fedtet hår med hårpudder

af Christoffer Steenbeck
Har du nogensinde hørt fra de personer du omgås i hverdagen, eller for den sags skyld læst i et magasin, at en fedtet... Læs mere
M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!
Indlæg

M2 Eyelash Serum. Vippeserum der virker!

af Camilla, frisør
M2 Eyelash Serum. Den originale vippeserum. Har du altid drømt om at få lidt længere vipper, men har du... Læs mere