Skab volumen i langt hår

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Skab volumen i langt hår
Voluminøst og stort hår har altid været et kæmpe hit. De fleste ved dog ikke hvordan og om man overhovedet kan skabe volumen i langt hår. Du får her et par tips til hvordan du nemt og hurtigt kan skabe volumen i langt hår.
  • Undgå at vaske håret samme dag, som når du ønsker at forsøge dig med en voluminøs styling. Hår som ikke er nyvasket har en tendens til, at fremstå mere voluminøst end hår som netop er blevet vasket. Hvis du ikke kan undgå at vaske håret samme dag bør du bruge en shampoo & conditioner - specielt egnet til, at skabe volumen i håret.
  • Spray en god volumengivende mousse i håndfladerne og fordel produktet jævnt i håret. Kør eventuelt fingrene igennem håret for at fordele produktet jævnt.
  • Kast håret fremover og føntør let håret. Ønsker du et voluminøst hår med krøller kan du med fordel kramme håret i håndfladerne, samtidig med at håret føntørres.
  • Afslut eventuelt din styling med en stærk hårspray, som er god til fint hår og ikke tynger længderne. Kast håret fremover og spray håret med hårsprayen.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. december 2014.