Sprayer din hårspray eller selvbruner ujævnt?

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Sprayer din hårspray eller selvbruner ujævnt?

Der findes ikke noget bedre end en selvbruner der fordeles helt perfekt - eller en hårspray der tilfører håret et jævnt hold. Opnår du ikke altid det ønskede resultatet med din selvbruner eller hårspray? Så er det måske selve dysen du skal rense.

Oplever du en ujævn hårspray/selvbruner?

Til tider kommer der spørgsmål fra læsere her på bloggen, som oplever ujævne resultater med f.eks. selvbruner fra sunspa eller lignende produkter. Jeg tænkte derfor, at det var på tide, at lave en lille 'how to' om hvordan du undgår dette. I starten var jeg selv i vildrede og købte blot en ny frem for at undersøge hvad problemet rent faktisk var...

Flødeskum på dåse var løsningen på problemet

Jeg startede med at vende sprayen på hovedet og ryste den. Dette i håb om, at en anden vinkel ville få selvbruneren til, at spraye mere jævnt. Da dette ikke var en succes gik jeg lidt i stå. Efter noget tid kom jeg i tanke om, at flødeskum på ”dåse” også sprayes ud og at der bag på produktet står, at man bør skylle dyssen efter brug. Min første tanke var, at det formentlig var med tanke på, at der her var tale om en fødevare og at der ikke skulle sidde produkt tilbage i dysen, som blev for gammelt. Jeg gjorde dog kunsten efter med lidt varmt vand i selvbruneren… Her kom så det store breakthrough!

TIP. Skulle du efter en skylning af dysen have fået lidt selvbruner på fingrene, kan du nemt rense det af igen blot med lidt citronsaft.

En tilstoppet dysse kan opstå hvis...

  • Du ikke anvender enten selvbruner eller hårspray jævnligt
  • Du ikke skyller dyssen efter brug

Siden jeg opdagede dette trick - har jeg hver gang en læser har skrevet et spørgsmål vedr. et lignende problem - rådet dem til, at lave en skylning under varmt vand. Det hjælper! Hvis du ikke allerede kendte dette trick - bør du give dine sprayprodukter et skyl. Måske er du tilfreds med hvordan din selvbruner giver dig kulør, men hvad hvis den kunne gøre det endnu bedre…?!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 26. januar 2015.