Stjæl tøsernes føntørrer

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Stjæl tøsernes føntørrer

Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det kommer til, hvilke tricks de bruger for at komme til at se godt ud, er det utroligt hvor lidt information man kan tvinge ud af dem. Menarenotmonkeys har scoret lidt fortrolig insider-viden om pigernes hårtips. Gode hårtips, som du i en række indlæg her på bloggen vil få serveret på et sølvfad. Hårtips, som tøserne bestemt ikke burde have for dem selv!

Så er spørgsmålet bare; er du mand nok til at turde bruge dem?

Piger og føntørrere

Er du til frisurer, som strider lidt mod tyngdekraften, så vil du helt sikkert have en fordel, hvis du lærer at mestre føntørringen. Hvis du kan få vendt håret, mens det føntørres, i den retning, som du gerne vil have håret til at stå i, så kan du være helt sikker på, at frisuren holder markant bedre. Du slipper med andre ord for, at restyle håret i løbet af dagen. En anden fordel vil klart være, at du kan skære ned på dit forbrug af hårprodukter.

Er du mere til frisuren hvor håret i toppen skal stritte og det i siderne redes tilbage? Så brug føntørren til at ’forme’ håret, mens du tørrer det. På den måde sørger du for, at håret helt naturligt vil søge tilbage til udgangspositionen, i stedet for bare at gøre sit bedste for at klaske sammen. Udgangspositionen vil selvfølgelig være den styling, som du har fønnet hår i.

Vælg den rigtige føntørrer

Der findes et hav af forskellige føntørrer varianter på markedet, som alle i princippet kunne være egnet til formålet. Undgå dog at bruge alt for mange penge på en føntørrer med diffuser, ekstra fønnæb og andet tøse-tilbehør. Brug i stedet pengene på en føntørrer i en ordentlig kvalitet; f.eks. ghd air eller den lidt dyrere variant ghd Aura.

ghd er toppen af poppen indenfor stylingværktøjer! Jeg fremhæver ikke kun ghd fordi, at vi gennem Menarenotmonkeys er teamet op med dem i et partnerskab, men af den simple grund, at de blot har de bedste stylingværktøjer på markedet. Spørg evt. din bedre halvdel -svaret vil fra hende lyde; ghd, altid!

Vil du tage skridtet videre?

Jeg er selv typen der går all-in når jeg sætter mig noget for; er du også denne type? Så kan du med fordel tage skridtet videre og avancere din føntørring af håret en smule.

Ønsker du at forstærke effekten, kan du med fordel bruge en stylingcreme til føntørring. Alternativt kan du faktisk også bare, hvis du normalt styler håret med gele, bruge en lille smule af det i håndklædetørt hår, inden du føntørrer det. Effekten du opnår, vil være nogenlunde den samme.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 01. februar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. december 2019.