Stjæl tøsernes føntørrer

Stjæl tøsernes føntørrer

Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det kommer til, hvilke tricks de bruger for at komme til at se godt ud, er det utroligt hvor lidt information man kan tvinge ud af dem. Menarenotmonkeys har scoret lidt fortrolig insider-viden om pigernes hårtips. Gode hårtips, som du i en række indlæg her på bloggen vil få serveret på et sølvfad. Hårtips, som tøserne bestemt ikke burde have for dem selv!

Stjæl tøsernes føntørrer

🥇Dagens tilbud på føntørrer

-76%

Ego Professional TRIP Mini Hair Dryer + Mini Iron (Limited Edition)

"Ego Professional ego TRIP er et super fint rejsesæt, som består af Little Dryer og Little Iron. Dette sæt er perfekt til dig som værdsætter høj kvalitet, selv i mini format. Little Dryer er..."

249 kr.
999 kr.

Så er spørgsmålet bare; er du mand nok til at turde bruge dem?

Piger og føntørrere

Er du til frisurer, som strider lidt mod tyngdekraften, så vil du helt sikkert have en fordel, hvis du lærer at mestre føntørringen. Hvis du kan få vendt håret, mens det føntørres, i den retning, som du gerne vil have håret til at stå i, så kan du være helt sikker på, at frisuren holder markant bedre. Du slipper med andre ord for, at restyle håret i løbet af dagen. En anden fordel vil klart være, at du kan skære ned på dit forbrug af hårprodukter.

Er du mere til frisuren hvor håret i toppen skal stritte og det i siderne redes tilbage? Så brug føntørren til at ’forme’ håret, mens du tørrer det. På den måde sørger du for, at håret helt naturligt vil søge tilbage til udgangspositionen, i stedet for bare at gøre sit bedste for at klaske sammen. Udgangspositionen vil selvfølgelig være den styling, som du har fønnet hår i.

Vælg den rigtige føntørrer

Der findes et hav af forskellige føntørrer varianter på markedet, som alle i princippet kunne være egnet til formålet. Undgå dog at bruge alt for mange penge på en føntørrer med diffuser, ekstra fønnæb og andet tøse-tilbehør. Brug i stedet pengene på en føntørrer i en ordentlig kvalitet; f.eks. GHD Air eller den lidt dyrere variant ghd Aura.

ghd er toppen af poppen indenfor stylingværktøjer! Jeg fremhæver ikke kun ghd fordi, at vi gennem Menarenotmonkeys er teamet op med dem i et partnerskab, men af den simple grund, at de blot har de bedste stylingværktøjer på markedet. Spørg evt. din bedre halvdel -svaret vil fra hende lyde; ghd, altid!

Vil du tage skridtet videre?

Jeg er selv typen der går all-in når jeg sætter mig noget for; er du også denne type? Så kan du med fordel tage skridtet videre og avancere din føntørring af håret en smule.

Ønsker du at forstærke effekten, kan du med fordel bruge en stylingcreme til føntørring. Alternativt kan du faktisk også bare, hvis du normalt styler håret med gele, bruge en lille smule af det i håndklædetørt hår, inden du føntørrer det. Effekten du opnår, vil være nogenlunde den samme.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 4. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. december 2019.

Du vil måske også læse om...

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...