Stjæl tøsernes hårpudder

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Stjæl tøsernes hårpudder

Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det kommer til, hvilke tricks de bruger for at komme til at se godt ud, er det utroligt hvor lidt information man kan tvinge ud af dem. Hair-blog.dk har scoret lidt fortrolig insider-viden om pigernes hårtips. Gode hårtips, som du i en række indlæg her på bloggen vil få serveret på et sølvfad. Hårtips, som tøserne bestemt ikke burde have for dem selv!

Så er spørgsmålet bare; er du mand nok til at turde bruge dem?

Piger og hårpudder

Et af de allermest populære hårprodukter er hårpudder. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med dette tryllepulver, ellers bør du vide, at tøserne er helt vilde med det! Faktisk er der dog slet ikke nogen årsag til, at vi mænd ikke også kan bruge det.

Hårpudder er i sig selv et duftløst pulver. Du slipper med andre ord for, at dufte langt væk af blomster og sommerfugle.

The magical effect of hårpudder

Ønsker du volumen i håret; drysses hårpudderen på håret helt inde ved hovedbunden. Herefter bruger du blot fingerspidserne til, at skabe den ønskede volumen; rusk eventuelt lidt i håret – og vupti!

Ønsker du et mat look; drysses hårpudderen blot oven på din frisure. Rusk lidt i håret og sørg for, at pulveret er rystet godt rundt.

Ønsker du et ægte bed hed look; kombinerer du ovenstående to muligheder. Drys pulver i hovedbunden og oven på frisuren; rusk i håret; rod rundt og nyd dit super cool bed hed look!

Håret er mat og rodet; lidt ligesom det surferlook man kan få, efter en lang dag med en masse badning på en solrig sommerdag – bare med endnu mere volumen!

Klar på 5 minutter

En lille bonusinfo om hårpudder er, at mange piger, når de ikke lige har tiden til at gå i bad om morgenen, bruger hårpudder til at sørge for, at deres hår ikke ser fedtet ud. Det stunt kan du kopiere, hvis du er typen, der vælter ud af sengen 5 minutter før du skal ud af døren.

Der findes en del forskellige hårpudder varianter på markedet, men der er helt klart to, som skiller sig ud fra mængden; No Inhibition Volumizing Powder og osis dust it.

Førstnævnte er i en klasse for sig; det er den eneste hårpudder på markedet, som tilfører håret fugt.

Sidstnævnte er en bestseller og den første hårpudder på markedet.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 27. januar 2020.