Stjæl tøsernes hårspray

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Stjæl tøsernes hårspray

Det kommer nok ikke som en overraskelse for dig, men piger har hemmeligheder. De har mange hemmeligheder! Især når det kommer til, hvilke tricks de bruger for at komme til at se godt ud, er det utroligt hvor lidt information man kan tvinge ud af dem. Menarenotmonkeys har scoret lidt fortrolig insider-viden om pigernes hårtips. Gode hårtips, som du i en række indlæg her på bloggen vil få serveret på et sølvfad. Hårtips, som tøserne bestemt ikke burde have for dem selv!

Så er spørgsmålet bare; er du mand nok til at turde bruge dem?

Piger og hårspray

Vi kender det nok alle; vi står foran spejlet om morgenen, og ender altid ud med, at bruge lige 5 minutter længere end vi rent faktisk vil indrømme hvis vi blev spurgt. Håret skal sidde perfekt fra morgenstunden af!

Om du bruger ekstra 5 eller 10 minutter gør nok ikke den store forskel; for lige meget hvor meget man anstrenger sig, så ender det ofte ud med, at håret klasker sammen i løbet af dagen. Så inden det når at blive eftermiddag, ligner man mest af alt en, som har brugt en halv pakke Lurpak smør til at sætte håret, og altså ikke ligefrem den person, der rent faktisk brugte de ekstra par minutter om morgenen…

Er du en af OS (læs; mænd), der oplever dette problem, kan det faktisk løses ganske enkelt. Stjæl kærestens hårspray!

Derfor virker hårspray

Det handler om fiksering af frisuren! Sørger du for at fiksere din frisure med hårspray, efter du har sat den, så kan du være helt sikker på, at din frisure kan holde sig oprejst dagen lang.

Du bør selvfølgelig vælge hårspray alt efter hvilken frisure du har kastet dig ud i. Står den på klassisk strithår eller bed head look kan du nøjes med en hårspray med medium hold. Står den derimod på manga-spikes eller mohawk bør du nok overveje en hårspray med et ekstra kraftigt hold.

Hårspray kan godt være macho mande-mand

Indrømmet – man føler sig nok ikke som en mega macho mande-mand, når man står og vifter med kærestens røde Polyswing hårspray, men heldigvis findes der også hårspray, som ikke er definitionen af langhårede Barbie-piger.

Ønsker du et naturligt hold i håret? Så vil jeg klart anbefale dig, at se nærmere på milk_shake Open Air hårspray, som tilfører din frisure et naturlig hold med en let glans. Brug hårsprayen som finish til at fiksere frisuren eller til at skabe volumen ved hårrødderne under selve stylingen af håret.

Du tænker nok nu; hvordan kan hårspray bevare min macho-følelse? Du kan se på det sådan her: Hvad er mindst macho; at bruge lidt hårspray om morgenen hvor ingen hverken ser eller dømmer dig – eller at være en af de her fyre, som lige er nødt til at rette på frisuren, hver gang du fanger dit spejlbillede i et butiksvindue?

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 28. december 2019.