SunSpa Tan-in-a-can selvbruner

SunSpa Tan-in-a-can selvbruner

SunSpa Tan-in-a-can er den første aerosol selvbruner, som kom på markedet for nogle år siden. Siden da har SunSpa Tan-in-a-can selvbruneren været fremhævet i modemagasiner og andre medier der har omhandlet div. selvbruner produkter på markedet. Ofte er produktet også løbet af med 1. pladsen hvis der altså var tale om en test af de forskellige selvbrunere.

SunSpa Tan-in-a-can selvbruner

SunSpa Tan-in-a-can selvbrunebr

Beskrivelse fra producenten: “Bring the perfection of a professional airbrush tan to your home! SunSpa Tan-in-a-can is the first aerosol self-tanner that requires absolutely no blending or rubbing in at all. No blending means no mess or streaks and it’s instant colour gives an immediate bronzed effect. The ultra-fine spray is similar to that produced by and airbrush giving you a flawless result every time. SunSpa Tan-in-a-can is the perfect top-up treatment for fading or patchy tans or just to give any part of the your body a sun-kissed glow. Easy to use and with a delicious fruity fragrance, SunSpa Tan-in-a-can gives a professional airbrushed finish every time.”

Vurdering af SunSpa Tan-in-a-can:

Jeg har igennem tiden prøvet en del forskellige beautyprodukter, herunder div. selvbruner produkter. Jeg har prøvet alt lige fra selvbruner servietter, til selvbruner creme og ikke mindst selvbruner spray. Jeg købte min første SunSpa Tan-in-a-can da jeg var i USA for et par år siden og lige siden da har den hængt ved.

SunSpa Tan-in-a-can skiller sig ud fra de andre selvbruner produkter eftersom denne er på spray. Det at den er på spray gør at den nemmere og hurtigere fordeles på huden og i sidste ende vil den give et mere jævnt look og en naturlig glød. Jeg har anbefalet Tan-in-a-can selvbruneren til de veninder jeg kender, som også bruger eller har brugt selvbruner produkter.

SunSpa Tan-in-a-can giver en naturligt, varm og vigtigst af alt troværdig glød. De fleste andre selvbruner produkter jeg har prøvet igennem tiden har ofte givet enten et orange eller alt for mørkt skær. Dette vil jeg vove at påstå, at jeg er ovre, ved at bruge SunSpa Tan-in-a-can.

Min konklusion på SunSpa Tan-in-a-can selvbruneren må være, at det er en af de absolut bedre selvbrunere på markedet. Indtil videre har jeg ikke prøvet bedre – så jeg vil klart anbefale denne til andre fremover.

Positivt ved SunSpa Tan-in-a-can:

  • Nem at påføre og resultatet bliver jævnt
  • Lækker, troværdig og varm glød
  • Nem at dosere til præcis de steder hvor man ønsker kulør

Negativt ved SunSpa Tan-in-a-can:

  • Gløden kommer ikke umiddelbart efter påførsel

Tips til brugen af SunSpa Tan-in-a-can:

  • Spray selvbruneren på i en afstand af 10-15 cm
  • Spray let henover huden og hold ikke ’pauser’ under påførsel
  • Lad Tan-in-a-can tørre lidt og se effekten før du sprayer mere på
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 27. april 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 17. december 2014.

Du vil måske også læse om...

TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...
Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

Frisørens 7 tips til perfekte krøller i håret

af Katja, skribent & frisør
Krøller et helt fantastiske. Perfekte krøller giver selvtillid af dimensioner! Der er dog ingen tvivl om, at...
Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

Bedste Foundation: Makeupartistens guide til foundation

af Rikke, skribent & makeup artist
Den bedste foundation til netop din hud er grundlaget for den perfekte makeup. Uanset formålet - hverdag eller fest, kan...
Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast  mascara

Bedste Vandfaste Mascara: Læs makeupartistens guide til valg af vandfast mascara

af Rikke, skribent & makeup artist
For langt de fleste kvinder – inklusiv mig selv – er mascara nok det skønhedsprodukt, som vi helst ikke vil være...