Tips til bumser og uren hud – Disse naturlige plejeprodukter virker

Tips til bumser og uren hud – Disse naturlige plejeprodukter virker
Et af de problemer, som rigtig mange mennesker har, det er bumser eller uren hud. Mange tror fejlagtigt, at bumser og uren hud er noget, som kun hører teenageårene til, men sådan forholder det sig desværre ikke. Bumser og uren hud opstår af mange forskellige årsager, som kan variere fra menneske til menneske, men der er dog nogle ting, som er fælles for os alle. Det er kostvaner, pleje af huden samt drikkevarer. Dertil kommer, at kvinder oplever flere bumser og udslet i perioden op til og efter menstruationen. Ud over det, så er teenagere bare ramt mere af bumser generelt end folk i andre aldergrupper. Det skyldes homonerne, som forårsager især bumserne i teenageårene. Som du kan læse, så er der bumser og urenheder, som er naturlige. Disse er forårsaget af især homonerne i kroppen, som vi ikke har den store indflydelse på. Her gælder det basalt set om, at få det bedste ud af situationen, indtil homonerne raser lidt af. Der er også de bumser og urenheder, som vi selv har indflydelse på, hvor især fødevarer og drikkevarer spiller en stor rolle. Her kan hver især selv gøre en forskel, men det kræver, at du er klar til at lægge søde sager og sukkervand på hylden, eller i hvert fald kun indtaget små og begrænsede mængder.

Spis sundt og drik masser af vand

Overskriften siger det hele, og den gælder for personer i alle aldre, men især for teenagere. Hvis du spiser masser af frugt og grønt, vil du opleve, at din hud bliver mindre fedtet, urenhederne bliver færre, og antallet af bumser reduceres. Det er dog forskelligt fra person til person, hvor meget og hvor lidt effekt dette har. Men det virker for alle, men nogle vil bare opleve en større forbedring. Masser af vand, gerne 1-2 liter om dagen er godt. Især hvis vandet erstatter sodavand, energidrik, saftevand eller andre drikkevarer, som har et højt indhold af sukker. Spis sundt og drik masser af vand, så har du lavet et godt fundament.

Arganolie mod bumser og uren hud

Arganolie er meget effektiv mod bumser og uren hud, og det er et godt naturligt alternativ til mange af de mere kradse produkter, som kan købes i supermarkedet eller på apoteket. Olien har en dybderensende effekt, og du vil allerede indenfor kort tid opleve, at din hud bliver renere og mere jævn. Desuden bliver antallet af akne og bumser mindre for de fleste, fordi arganolie renser porrerne for affaldsstoffer, som er en af årsagerne til bumser. Arganolie virker ikke lige effektivt for alle. Nogle vil opleve en stor forbedring og reducering af bumser og uren hud, mens andre kun oplever små forbedringer. Men langt de fleste vil opleve, at huden får en mere jævn overflade, bliver friskere, sundere og der er færre bumser og skidt.

Rosenvand mod bumser og uren hud

I modsætning til arganolie har rosenvand ikke dybderensende egenskaber, og dermed skulle man tro, at vandet ikke bør have nogen rensende effekt. Men det har rosenvandet, og det er faktisk godt og effektivt til uren hud. Rosenvand har en beroligende effekt på huden, og sammen med de mange vitaminer og mineraler i vandet, beroliger det også udbrud, hvilket mindsker bumser og urenheder. Rosenvandet er faktisk effektivt, men det kan nødvendigvis ikke stå alene, men bør suppleres op med andre produkter, så som f.eks arganolien. Vil du blive klogere på rosenvand, så tjek http://rosenvand-faq.dk, mens du kan læse mere om arganolien her: http://shop.cosmos-co.eu/da/argan-olie-mod-akne-bumser-og-uren-hud-i-13 Herunder finder du en video, hvori du kan høre mere omkring, hvordan og hvorledes du kan kombinerer arganolie og rosenvand i din kamp mod akne, bumser, hudorme og uren hud. https://youtube.com/watch?v=GiveJbGjXx4
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 16. januar 2015.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...