Tørshampoo kan blive din nye bedste ven!

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Tørshampoo kan blive din nye bedste ven!

Vælg den rigtige tørshampoo

De fleste har formentlig aldrig prøvet, at anvende en tørshampoo og kender derfor ikke til den glæde og lettelse, som en god tørshampoo kan give. Ordet 'tørshampoo' lyder som et produkt fra før i tiden, som de færreste vil vedkende sig, at de rent faktisk anvender engang i mellem. Vidste du, at tørshampoo bliver brugt af samtlige hårstylister verden over. For de fleste er tørshampoo et absolut must-have, du vil formentligt opleve det samme når du først har prøvet produktet én gang!

Tørshampoo er et ideelt produkt til de dage hvor du synes at dit pandehår eller måske hovedbunden er blevet en smule fedtet - og hvor du måske ikke lige har tiden til at vaske hår og tørre det igen. Tørshampoo suger fedtet fra hårstråene og tilfører håret en tør struktur. Man kan også være heldig, at finde en tørshampoo, som tilfører håret volumen samtidig med, at den fjerner uønsket fedt og olie fra hårstråene. Det er smart!

Uanset hvilken tørshampoo du bruger er det vigtigt at du sørger for, at fordele produktet godt - der er intet værre end hvidt støv i håret, som kan forveksles med skæl!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 19. december 2014.