Top 3: Tørshampoo der virker

Der findes et hav af forskellige tørshampoo produkter på markedet. At finde den tørshampoo, som er bedst i netop dit hår kan derfor være en jungle. Du får her en top 3 over de mest populære tørshampoo produkter i øjeblikket.

Top 3: Tørshampoo der virker

🥇Dagens tilbud på tørshampoo

-74%

TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238 ml

"TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo er et must-have. Denne tørshampoo absorberer, ved hjælp af et superfint pulver, hurtigt og effektivt de overskydende olier fra hår og hovedbund, som..."

59 kr.
225 kr.

Ønsket med enhver tørshampoo er selvfølgelig, at den er effektiv. Den skal kunne fjerne urenheder i håret og suge hårets naturlige dannelse af fedt i sig og genskabe det sunde look i lokkerne. Nogen gange er den billigste bedst og andre gange ikke. Det kræver lidt test af de forskellige produkter før du finder den tørshampoo; der vil virke bedst i netop dit hår.

Batiste tørshampoo [BEDST TIL PRISEN]

Batiste er for de fleste en relativt ukendt tørshampoo, men ikke desto mindre en absolut bestseller! Batiste kan ofte købes utroligt billigt online og kan derfor være en god start for de fleste. For virker denne vil man kunne spare mange penge!

Batiste har dog en enkelt ulempe, som til dato (august 2014) forsat ikke lader til, at være løst fra producentens side. Enkelte vil opleve, at deres tørshampoo efterlader en del hvidt pulver i lokkerne. Den kan derfor være svær, at fjerne 100 %. Dog er dette problem ikke specielt aktuelt for dem med lyst hår. Det gælder primært dem med mørkere nuancer i håret. Batiste tørshampoo er også ideel til manden, som ønsker en let og hurtig ’hårvask’.

OSIS+ tørshampoo [DEJLIG DUFT]

En effektiv tørshampoo der kan få ethvert hår til at fremstå lækkert og friskt. Effekten er selvfølgelig ikke helt den samme, som hvis håret vaskes på traditionel vis, men meget derhen af! En unik fordel ved denne tørshampoo er, at den kan skabe volumen i håret.

Duften er dejlig frisk og håret vil fremstå lækkert efterfølgende.

Osmo Essence tørshampoo [GOD EFFEKT]

Den tredje og sidste bestseller indenfor tørshampoo er dette produkt fra det engelske brand Osmo Essence. Tørshampooen her kan redde selve det mest fedtede og sammenklaske hår. Normalt vil et fedtet hår fremstå glansfuldt og sammenfiltret i totter. Brug dette produkt og få et mat og voluminøst look i lokkerne. Tørshampooen har en let frisk duft.

Vælg den rigtige tørshampoo

De 3 forskellige varianter af tørshampoo, som er nævnt ovenfor, er absolut bestsellers i øjeblikket. Ser man bort fra pris og emballage bør man vælge den tørshampoo, som efterlader mindst mulig produkt i håret efter brug. De har alle en dejlig duft, som vil falde i de flestes smag.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 12. august 2014.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...