Tørshampoo. Derfor bør du bruge tørshampoo.

Tørshampoo er et fantastisk hårprodukt, som desværre er overset af de fleste. Mange vil endda stille spørgsmålstegn ved hvad tørshampoo egentligt er. Som navnet antyder, er dette et hårprodukt til håret, som renser håret uden brug af vand. Derfor navnet tør-shampoo.

Tørshampoo. Derfor bør du bruge tørshampoo.

🥇Dagens tilbud på tørshampoo

-74%

TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo 238 ml

"TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo er et must-have. Denne tørshampoo absorberer, ved hjælp af et superfint pulver, hurtigt og effektivt de overskydende olier fra hår og hovedbund, som..."

59 kr.
225 kr.

Tørshampoo der gør dagen nemmere

Har du travlt om morgenen og orkede du ikke lige den helt store hårvask aftenen forinden så har du her en løsning på problemet – tørshampoo. Tørshampoo gør det muligt og stå op af sengen og vaske håret på under 5 minutter. Spray tørshampoo i lokkerne og red håret igennem. Håret får et rent og ikke fedtet look.

Tørshampoo er et fast inventar i toiletskabet hos dem, som først har afprøvet produktet og kender dets effekt. Tørshampoo er til dig der har travlt i hverdagen, er på festival eller måske ikke orker og vaske håret om aftenen. Det tager hurtigt 30 minutter inden håret er vasket og tørret igen. Med tørshampoo kan man opnå et flot og rent hår på blot få minutter.

De fleste kender ikke til tørshampoo og har formentlig aldrig prøvet produktet. Det er derfor også de færreste, som i det hele taget kender til glæden og lettelsen ved hurtigt og nemt at kunne vaske håret uden vand. Tørshampoo har i de ’gode gamle dage’ været erstatningen for og gå i bad. Dengang var det ikke alle der havde bag i hjemmet. Tørshampoo er nu kommet tilbage og burde være fast inventar hos alle, som elsker deres hår og ønsker det smukt og flot.

Skab volumen i håret med tørshampoo

Tørshampoo har også en side effekt. Kender du hårpudder, vil du formentlig allerede kende til denne effekt. En klassisk tørshampoo vil ikke umiddelbart tilføre håret ekstra volumen, men det er der nogen varianter af dette unikke hårprodukt, som nu engang gør. Big Sexy Hair har lavet en tørshampoo, som udover og rense håret og skabe et flot ikke fedtet look, så tilfører denne tørshampoo også volumen og fylde til håret.

Denne tørshampoo fra Big Sex Hair har også en anden effekt. Den beskytter mod solens stråler. Tørshampooen har også en beskyttende effekt over solens stråler med UV-filter. Så er du på ferie og har du brug for et hurtigt boost til håret inden turen går til poolen for og sole sig, så kan denne tørshampoo give dig dette. Tørshampooen fjerner snavs og fedt fra hårstråene, beskytter mod solens stråler og giver en flot volumen.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 7. august 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 24. april 2012.

Du vil måske også læse om...

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

Julekalender 2020 - Find den bedste beauty pakkekalender!

af Camilla, skribent & frisør
December måned er fuld af jul, hygge og kærlighed! Men hvorfor ikke forkæle sig selv eller en du har kær med én...
5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

5 fantastiske egenskaber ved hårmousse

af Camilla, skribent & frisør
Vidste du, at mousse til håret er meget mere end blot styling af krøllede lokker? Det er ofte en udbredt...
Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

Sådan bruger du tørshampoo + 3 tips!

af Camilla, skribent & frisør
Tørshampoo er et helt fantastisk hårprodukt, som man ikke kan leve uden når man først har prøvet det. Produktet...
TEST: 3 læbepomader med farve testet

TEST: 3 læbepomader med farve testet

af Rikke, skribent & makeup artist
Går man lidt op i sine læber vil ønsket afgjort være, at man altid havde velplejede, flotte og ikke mindst kysseklare...