Udgåede ghd glattejern og ghd gavesæt

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Udgåede ghd glattejern og ghd gavesæt

ghd glattejern har gennem tiden lanceret en del forskellige gavesæt med lækkert tilbehør og det aktuelle ghd glattejern, måske i ny farve, har være en del heraf. Selv i dag kommer der forespørgsler fra læsere, som fortsat ønsker ”det der ghd glattejern fra 2007” - om vi her på Hair-Blog.dk ved hvor man kan finde det…

Køb ikke ”gamle” ghd gavesæt i udlandet

Sandheden er dog desværre, at de forespurgte ghd gavesæt ofte er udsolgt eller udgået fra ghd Scandinavia's varelager - eller helt umulige og få fat på gennem andre kanaler. Desværre oplever jeg fortsat, at jeg skrive med læsere der har ønsket et ghd glattejern eller ghd gavesæt, som de ikke har kunne finde til salg - hvor jeg pænt forklarer, at det ikke længere kan opdrives. Næste gang læseren så skriver en mail, som svar på min besked, skrives der lystigt om, at de har været på nettet og bestilt ”det der ghd glattejern fra 2007” - men her stopper glæden…

Problemet opstår idet, at man forelsker sig i et specielt gavesæt fra ghd glattejern og vil gøre alt for at få fat i det. Problemet er så, at det ghd gavesæt læseren har købt ikke er ægte og en billig kopi. Findes der så uægte/falske ghd glattejern?! JA! Alle mærkevarer, som sælger godt, er populære og bliver efterspurgt kopieres i stor stil rundt omkring i verdenen. ghd glattejern bliver også kopieret. Vær derfor yderst varsom, når du skal købe et ghd glattejern.

Disse ghd glattejern kan IKKE længere købes - ægte!

Jeg kan fuldt ud forstå læsere, som efterspørger de gamle ghd glattejern eller ghd gavesæt – for der er virkelig også et par guldklumper i blandt. De burde dog undersøg markedet og brug sin sunde fornuft. Er det realistisk, at finde en webbutik, som har den helt specielle model fra 2008 og måske endda også fra 2007 – samtidig med et stort udvalg af ghd glattejern, som aldrig har set dagens lys…?!

ghd Dark og ghd Pure White fra foråret 2008

ghd lancerede i foråret 2008 deres ”Dark or Pure” kampagne, som blev en stor succes. ghd Dark stod dog lidt i lyset af ghd Pure White, som selvsagt var et hvidt ghd glattejern. Det var netop i denne periode, at Apple lancerede deres ikoniske hvide iPod.

Dette ghd gavesæt kan IKKE længere købes .

ghd Rare fra foråret 2009

ghd lancerede i foråret 2009 et ghd gavesæt, som satte nye standarder. ghd Rare var tegn på, at ghd glattejern fulgte moden rundt omkring i verdenen og gik med på leopardprint trenden. Med ghd Rare sættet fulgte der en varmetasken med leopardprint.

ghd Rare kan IKKE længere købes.

ghd Precious fra vinteren 2009

ghd lancerede i vinteren 2009 et ghd gavesæt, som solgte utroligt godt og dermed blev hurtigt udsolgt. ghd precious gavesættet indeholdt en ghd rejseføntørrer, utrolig flot varmetaske og ikke mindst et flot designet ghd glattejern.

ghd Precious kan IKKE længere købes.

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 03. februar 2015.