Vælg de rigtige hårprodukter til krøller

Cf
Din guide
Camilla, frisør
Vælg de rigtige hårprodukter til krøller
Har du krøllet hår fra naturens side eller permanentet? Uanset hvilken type krøller du er den heldige ejer af, så er det vigtigt, at bruge de rigtige hårprodukter til krøller! Der findes efterhånden et kæmpe udvalg af hårprodukter til krøller, men det kan være svært at spotte dem der rent faktisk virker og har en positiv effekt på håret. Krøllet hår har brug for hårprodukter der tilfører håret fugt. Med de rigtige produkter ved hånden er du sikret et krøllet hår, som ikke falder sammen eller 'mister krøllerne'. Vidste du, at der findes specielle hårprodukter, som netop er beregnet til krøller? De har til formål, at styrke krøllernes elasticitet, smidiggøre dem og fremme deres spændstighed og definere den enkelte krølle. Hvis du har krøllet hår og ofte oplever, at håret bliver tørt, ustyrligt og kruset - får du her et par tips til hvordan, at du på bedst mulig vis kan pleje dine krøller. Krøller kan være noget af det flotteste - når de plejes med de rigtige hårprodukter Skal du prøve med krøller? Se video af hvordan du laver krøller lige her!

Must-haves til krøller

  • En lækker cremet shampoo, som tilfører fugt til krøllerne
  • En eller måske to forskellige balsam produkter *
  • En lækker krøllecreme, som kan definere krøllerne **
  • Et serum, som eliminerer risikoen for krus i håret.
* Krøller er ekstra slemme til at kruse og det er derfor vigtigt, at bruge en balsam til at forebygge dette scenarie. Balsammen bør bruges efter hver hårvask. Dertil er det ofte en god idé, at have en ekstra balsam, som er dybdegående, til brug én gang om ugen. ** Hårprodukter til krøller er en større videnskab. Husk at style krøllerne med en lækker krøllecreme eller en alkoholfri gele. Stylingproduktet lukker hårets naturlige skællag og dermed lukkes hårstråene af for udefra kommende fugt. Fugt ’udefra’ kan være en dræber for krøllet hår og skabe krus.
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 23. februar 2015.