Valg af herrefrisure; “Short back and side”, tak

CS
Din guide
Christoffer Steenbeck
Valg af herrefrisure; “Short back and side”, tak

Frisøren; Hvilken frisure kunne du tænke dig? Manden; Langt hår på toppen og kort i siderne!

En samtale i salonen

Ovenstående ‘samtale’ må have været en af de hyppigste i de danske frisørsaloner. Dette er dog ikke frisuren du længere kan skille dig ud med og være unik. Så hvis du virkelig vil gøre et indtryk overfor dine omgivelser, få den forfremmelse på arbejdet eller imponere pigen du har set dig lun – så skal du tænke i andre baner! Nedenfor har du et par bud på andre frisurer, som rent faktisk også eksisterer…

#1 The Slick Comb Over

The Slick Comb Over

“The Slick Comb Over”-frisuren kan enten være creepy, smooth eller sofistikeret. Creepy når håret er langt og rodet i nakken, men alligevel forsøgt sat med alt for meget gele eller pomade. Men har du et velplejet ansigt eller et velplejet skæg vil det blot fremhæve din stil og du vil med sikkerhed kunne vende blikket på det kvindelige køn. Tænk Don Draper fra “Mad Men”. En mand med stil. En mand du bør se op til!

#2 The Close Shave

The Close Shave

Har du høje tindinger eller trang til et mere karseklippet look? Så hører du formentligt til dem, som mener, at der er et gammelt ordsprog, som lyder: “Gud lavede få perfekte hoveder og resten gav han hår på…” Så ønsker du ikke, at barbere det hele af eller har du blot et ønske om, at have lidt hår på toppen bør du overveje dette haircut. For den rigtige person vil dette haircut med garanti være et af de mest sexede looks man kan opnå. Spørg hvilken som helst pige om Channing Tatum’s hår i filmen Magic Mike og de vil… Oh vent, jeg tror faktisk ikke engang de bemærkede håret. Point taken?

#3 Mess It Up

Mess It Up

Nogen vil formentligt tro, at dette haircut er det nemmeste… Det er det bestemt ikke. At få det til, at fremstå messy og med et touch af bed head look er faktisk lidt svært. Jeg er selv en af dem med denne frisure. Jeg bruger alt for lang tid foran spejlet på, at få håret til at fremstå tilfældigt, samtidig med, at jeg præcis ved hvor mine totter er. Ta’ ikke fejl af manden med denne frisure. They got skills!

#4 Short Crop

Et nemt haircut, som kan være udgangspunkt for de fleste frisurer. Normalt vil denne frisure blive klippet med lidt ekstra længde på toppen, men det bestemmer man jo heldigvis selv i sidste ende. Perfekt frisure til dem med naturlig krøl i håret.

#5 Long Hair Don’t Care

Long Hair Don’t Care

Planlægger du, at få langt hår? Så find dig en god stylist eller brug tiden det tager, at lære hvordan du sætter langt hår til perfektion. Dette er nok den eneste frisure, som man virkelig skal have det rigtige ansigt for at kunne bære. Hvis ikke vil du ende i kategorien, som mødre advarer deres døtre om at date. Langt hår skal plejes!

Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 28. januar 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 20. december 2019.