Vitaminer til håret: Frisøren guider til de bedste vitaminer til håret

Vitaminer til håret er den hurtigste og mest effektive måde hvorpå, at man kan opnå et tykkere, længere og ikke mindst sundere hår. De små hårvitaminer er spækket med gode næringsstoffer og alle de rigtige vitaminer, som dit hår vil elske dig for!

Vitaminer til håret: Frisøren guider til de bedste vitaminer til håret

🥇Dagens tilbud på hårvitaminer

"Beauty Bear Gummies HAIR Vitamins 60 Stk - 1 måned"

99 kr.
249 kr.

De bedste vitaminer til håret

Der er ingen tvivl om, at vitaminer til håret er den absolut hurtigste og mest effektive metode til at opnå et tykkere, sundere og længere hår! De små, ofte vingummi-lignende vitaminer - er spækket med kraftfulde vitaminer og næringsstoffer, som genopliver udtjente hårsække. Det enkelte hårstrå styrkes og får de bedste forudsætninger for en sund hårvækst.

Vi har her på Hair-blog.dk samlet de bedste hårvitaminer samt tilbud på selvsamme. Vi giver dig samtidig mulighed for og sammenligne prisen på kryds og tværs af en lang række danske netbutikker.

Med et tilskud af vitaminer til håret er du godt på vej til en sundere og mere kraftfuld hårpragt.

Vitaminer til håret der virker

Udvalget af netop denne type hårprodukter er indenfor det sidste stykke tid eksploderet. Der findes et hav af forskellige mærker med vitaminer til håret. Ser man nærmere å ingredienserne overlapper mange af dem hinanden. Så kan man selvfølgelig have en præference til om det skal være en traditionel vitaminpille eller den meget hypede vingummi. variant.

Uanset om du er til den klassiske vitaminpille eller måske vingummi er der lidt for enhver smag.

Du kunne overveje vitaminer til håret hvis du drømmer du om et langt, kraftigt og tykt hår der ikke knækker og gir’ dig dårlige hårdage. De vil være svaret på dine bønner og være det perfekte sidekick i kampen om perfekte hårdage. Alle ugens dage.

Hvad indeholder vitaminer til håret?

Hårstråenes længde, levetid og struktur kan boostes i den rigtige retning med et skud vitaminer til håret. Kombinerer du hårvitaminerne med en eller fornuftig og sund hårplejerutine samt en sund og varieret kost er du et godt skridt tættere på ønsket om gode hårdage. Et kosttilskud med hår vitaminer er en effektiv og hurtig metode til at opnå længere og tykkere hårstrå.

Vitaminerne er udviklet til at styrke hårets vækst og skabe et sundt udgangspunkt for en hurtig hårvækst. Vitaminerne styrker og reparerer hårsækkene i hovedbunden hvilket fører til et sundere og fyldigere hår.

Vitaminer til håret fås i pilleform og som yderst velsmagende vingummier. Fælles for dem alle er, at de indeholder en lang række effektive næringsstoffer og vitaminer, som hårstråene vil elske dig for at få tilført.

De populære hårvitaminer indeholder oftest en blanding af A-, B-, C-, D- og E-vitaminer samt zink, mineraler, jern og magnesium. Samtlige ingredienser nævnt i remsen har en positivt effekt på vores hårstrå.

 • a-vitamin hjælper kroppen med at producere sebum (olier), som er gode for hovedbunden. Sebum forebygger og afhjælper selvsagt en tør hovedbund og tørre hårstrå.
 • Alle 8 B-vitaminer er essentielle for hele kroppen. Dermed også vores hårstrå. b-vitamin hjælper til en sund cellevækst, som er særdeles vigtig for sundere og længere hårstrå. De tre B-vitaminer; B-12, Bioetin og Nicain - er de vigtigste af B-vitaminerne. De styrker håret sundhed og styrke. De fleste hårvitaminer indeholder Biotin, som er særligt godt for produktionen af glukose og fremmer hårstråenes sunde vækst.
 • Niacin fremmer sund hårvækst og nærer hovedbunden. Vidste du, at mangel på Niacin kan føre til knækkede hårstrå og glansløse lokker?
 • c-vitamin assisterer kroppen i produktionen af kollagen. Kollagen er et vigtigt protein for sundt og stærkt hår.
 • d-vitamin fremmer sund hårvækst.
 • e-vitamin er en for håret vigtig antioxidant der reparerer og opbygger hårcellerne. Samtidig bidrager e-vitamin til en sund hårvækst.
 • Jern fremmer hårvæksten og styrker hårstråenes vækst samtidig med, at tørt, tyndt og spaltet hår forebygges.
 • Magnesium sikrer en sund hovedbund med at godt udgangspunkt for et stærkt og sundt hår.
 • Zink er også ofte på ingredienslisten på de populære vitaminer til håret. Zink forebygger glansløst og svagt hår.

Hvem kan tage vitaminer til håret?

Alle. Hår vitaminer kan anvendes af alle der ønsker et fyldigere, længere og kraftigere hår. Det er dog særligt velegnet til dem, som ofte anvender stylingværktøjer i form af glattejern, krøllejern m.m. samt til dem der måske jævnligt får farvet håret.

Vores hårstrå påvirkes af alt. Selv når vi går fra indenfor til udenfor, specielt når vi får farvet håret eller styler det med varme. Hårstrå vil alt andet lige blive påvirket og ‘skadet’ i en eller anden grad uanset hvordan vores dag ser ud. Det er netop her, at vitaminer til håret kan gøre underværker og hjælpe håret tilbage på rette kurs. Enten proaktivt eller reaktivt; alt efter hvornår du selvfølgelig begynder på dem.

Sådan skal du tage hårvitaminer

Som med alle andre typer af kosttilskud, er det altid tilrådeligt og en god idé, at tale med sin læge inden indtagelse. Der står anført på de enkelte produkter hvor mange ‘enheder’ og hvor ofte man bør indtage den angivne mængde. Man bør selvfølgelig overholde denne anvisning!

Selv indtagelsen af hårvitaminer er lige til højrebenet. Hvad enten du har valgt en vitamin til håret der kommer i pilleform eller som vingummi er det blot at indtage den anviste mængde i de anviste intervaller.

Hårvitaminer fra Sugarbearhair

Sugarbearhair er vitaminer til håret formet som små blå bjørne! Det er et kosttilskud i form af vingummier med en lækker smag. SugarBearHair fremstilles i USA og produktionen følger FDA-godkendte retningslinjer for at sikre en høj kvalitet samt højeste sikkerhed hele vejen rundt.

Sugarbearhair så dagens lys tilbage i år 2016 hvor de på kort tid blev en af de absolut mest sælgende vitaminer til håret. Kendisser verden over flashede (og flasher fortsat i dag) de små søde blå bjørne på diverse sociale medier. Til produktionen er der kun anvendt de bedste ingredienser der sikrer en hårvitamin af højeste kvalitet med god duft og smag.

Sugarbearhair siger nej tak til ingredienser der måske kan påvirke din sundhed i en negativ retning. De blå bjørne vitaminer er derfor fri gelatine, hvede, gluten, soya, mælkeprodukter, peanuts samt animalske produkter. De er tilmed hormonfri og indeholder kun halvdelen af det sukkerindhold, som man ofte kan finde på ingredienslisten på lignende tyggevitaminer.

Sugarbearhair siger ja tak til gode ingredienser! De blå bjørne er vegetariske og fyldt med gode næringsstoffer der gavner dine hårstrå. Bamserne er produceret med ægte bær, kokosolie og et lille strejf sukker.

Et par fun facts kunne være, at én blå bjørn indeholder lige så meget A-vitamin, som i 4 kopper med broccoli. Lige så meget B12-vitamin, som i 4 økologiske æg. Lige så meget C-vitamin, som i 1 kop med tranebær. Du får altså en solid omgang vitaminer til håret hvis du går med kosttilskuddet fra Sugarbearhair!

Hvad indeholder Sugarbearhair vitaminer til håret?

 • A-vitamin
 • C-vitamin
 • D-vitamin
 • E-vitamin
 • B6-vitamin
 • Folinsyre
 • B12-vitamin
 • Biotin
 • Pantothensyre
 • Jod
 • Zink

HairLust hårvitaminer

HairLust er en dansk virksomhed der tror på, at nøglen til et sundt, stærkt og fyldigt hår starter indefra. Ikke kun med sund kost og en god hårplejerutine, men også med de rigtige doserede mængder af vitaminer til håret. I samarbejde med ernæringseksperter i England har HairLust udviklet en af de bedste hårvitaminer der kommer hele vejen rundt. Dette er produktet til dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken indhold eller kvalitet.

HairLust er produktet af en stor undersøgelse af hvilke vitaminer og næringsstoffer kroppen har brug for, for at kunne booste sin vækst af sundt og stærkt hår. Det er med udgangspunkt i denne viden, at HairLust har fundet frem til ‘formlen’ og skabt en effektiv tyggevitamin. Læs evt. vores hairlust guide der tager dig omkring de forskellige varianter af de populære produkter.

Hvad indeholder HairLust vitaminer til håret?

Ingredienserne i HairLust tyggevitaminer er nøje udvalgt og sammensat. Dette for at give dig det mest optimale og effektive resultat. Tyggevitaminerne fra HairLust kan med god samvittighed indtages på daglig basis da udover et højt indhold af nærende ingredienser, som du kan læse mere om nedenfor, også er uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, sødemidler, smagsstoffer, stivelse, laktose, gær og gelatine. Dette er altså ingredienser, som IKKE er indeholdt i de populære HairLust vitaminer til håret!

 • Biotin der forebygger hårtab og styrker tyndt og ødelagt hår.
 • Silica afbalancerer syren i vores krop der skader hårsækkene og forbedrer dermed hårets sundhed, tekstur og genopretter hårets naturlige glans.
 • MSM der primært består af svovl, som er hårstråenes byggesten. Hårstråene får det perfekte udgangspunkt for en effektiv vækst.
 • Aminosyrer booster hårstråenes vækst og forbedre sundheden overall. Hårstrå består af proteiner, som får det helt perfekte boost fra aminosyrer.
 • Kollagen er et stof, som vores krop helt naturligt sætter produktionen ned for i takt med vores alder. Mangel på kollagen fører til spaltede og knækkede hårstrå og heraf afledt effekt; hårtab. Det er ikke kun huden der ældes hurtigere, men kollagen mangel påvirker også hårstråene. Derfor indeholder HairLust tyggevitaminer kollagen!
 • Zink er nøglen til at opretholde et stærkt og sundt hår. Cellefornyelse samt protein er vigtige punkter når vi taler sundt og stærkt hår. Zink sikrer et stabilt niveau af hormoner i hårcellerne.
 • Vitamin B sikrer en kraftig hårvækst, glans og styrkede hårsække.

Vitaminer til håret fra VitaYummy

Et upcoming brand indenfor nichen der afgjort har formået og skabe et produkt der prismæssigt rammer en målgruppe de andre ikke gør. Smagen er god og indholdet af de forskellige vitaminer minder meget om de dyrere varianter.

Vitaminer til håret fra Yummi Gummi

Yummi Gummi er navnet på en omgang fantastisk kosttilskud der har en ‘skøn ingrediensliste’. Længere nede har jeg lavet et et uddrag fra denne hvor jeg har highlightet et par af de ekstra gode. De små vitaminer til håret kommer forklædt som små bløde hjerter der smager utroligt godt. De har en naturlig jordbærsmag, som nok er den mest fremtrædende. Det er også jordbær der dufter af når låget skrues af!

Enkelte hårvitaminer målretter sig et specielt køn og varierer ingredienslisten herefter. Yummi Gummi vitaminerne er unisex og du kan derfor fint dele dem med kæresten uden at I begge skal investere i hver jeres dåse hårvitaminer.

Hårvitaminerne fra Yummi Gummi er til dig, som ønsker at indtage dine vitaminer til håret på en særlig måde. Måske du ikke bryder dig om den traditionelle pilleform og det at sluge piller? Men elsker du vingummi? Måske tilmed med smag af jordbær? Så prøv dem her!

Vitaminer til håret fra Beauty Bear Vitamins

Har man fulgt med på sociale medier har man næsten ikke kunne komme uden om Beauty Bear Vitamins. De er et stort hit blandt influencers qua firmaets markedsføring af produktet. Både smag og ingredienser følger godt med.

Hvad indeholder Yummi Gummi vitaminer til håret?

 • A-vitamin
 • C-vitamin
 • D-vitamin
 • E-vitamin
 • B6 vitamin
 • Jod
 • Zink
 • Choline
 • Inositol
 • Pantothensyre
 • B12 vitamin

FAQ - ofte stillede spørgsmål om vitaminer til håret

B vitamin er en overordnet betegnelse der dækker over intet mindre end 8 forskellige B vitaminer.

 • Vitamin B1
 • Vitamin B2
 • Vitamin B3
 • Vitamin B5
 • Vitamin B6
 • Vitamin B12
 • Niacin
 • Biotin

Alle 8 B vitaminer spiller en afgørende rolle for hårstråenes trivsel, vækst og levetid. Vitaminerne fremmer en sund cellevækst i de enkelte hårstrå. Hårtab er en ud af flere bivirkninger ved mangel på B vitamin i kroppen. Vidste du f.eks. at B12 vitamin er det vigtigste vitamin i forbindelse med håret?

A vitamin er et absolut nødvendigt vitamin for vores hår. Vitamin A er afgørende for en en normal cellevækst og dermed hårstråenes vækst og levetid. A vitamin bidrager ligeså til produktionen af kroppens egne olier og hårbundens sebum. Seum/olier fører næring til håret og hovedbunden. Et symptom på A vitaminmangel er spaltede og knækkede hårstrå.

C vitamin bidrager til kroppens generelle produktion af kollagen. Kollagen finder man i vores hud og i særdeleshed også i vores hårstrå. Ønsker man et sundt og flot hår er kroppens produktion af kollagen utrolig vigtig. C vitaminet har også en antioxiderende virkning der beskytter håret mod udefra kommende påvirkninger. Vind og vejr m.m. Oplever du spaltede og knækkede hårstrå vil C vitamin formentlig kunne afhjælpe dette.

B vitaminet Niacin fremmer en sund hårvækst og sikrer næring til hovedbunden. Uden Niacin i kroppen, eller mangel herpå, vil dit hår fremstå livløst, knække fra tid til anden og blive skørt.

E vitamin er er en antioxidant der beskytter hårstråene mod udefra kommende påvirkninger såsom tobaksrøg, forurening, vind og vejr samt mange, mange andre mulige negative påvirkninger. Disse negative udefra kommende påvirkninger nedbryder hårstråene langsomt ved at nedbryde cellerne.

Vitamin E har en vedligeholdende og genopbyggende effekt af hårets normale funktion samt vel og vel. E vitamin er ofte en fast ingrediens i diverse hårprodukter der anvendes på daglig basis. Vitaminet er f.eks. ofte indeholdt i serum og olie til håret. Så når emballagen fortæller, at produktet har en helende effekt på slidte og spaltede spidser er det højest sandsynligt pga. indholdet af E vitamin.

Vitaminet øger blodcirkulationen samt ilttilførslen til hårsækkene i hovedbunden og en afledt effekt heraf er naturligvis et sundere og længere hår.

Vitaminer til håret er mere end blot vitaminer og de indeholder derfor også bl.a. mineraler. Tre gengangere i stortset alle tyggevitaminer er jer, zink og magnesium.

Jern er en af de mest essentielle mineraler vi har i kroppen - og i håret. Jernmangel i kroppen vil generelt set sætte kroppen ud af balance. Kroppen har behov for jer for at kunne fungere optimalt. Jern har derfor en positiv indvirkning på vores hårstrå. Har man mangel på jern i kroppen vil håret fremstå livløst, spaltet og porøst. Har kroppen et fornuftigt niveau af jern vil bl.a. håret fremstå sundere og have en god og kontinuerlig vækst.

Magnesium sikrer en sund hovedbund med at godt udgangspunkt for et stærkt og sundt hår.

Zink forebygger glans- og livløse hårstrå.

B vitaminet Biotin sikrer et længere og sundere hår der ikke spalter eller knækker.

De populære vitaminer til håret indeholder stortset altid A-, B-, C-, D- og E-vitaminer samt zink, jern og magnesium.

Herudover ofte sukker samt andre ingredienser der ‘skaber tyggevitaminet’. Indholdet af sukker kan variere fra mærke til mærke.

Bedøm denne artikel
132 stemmer, gennemsnit 4.7 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 30. januar 2020.